Обява

Свий
Няма добавени обяви.

къде продават автобои?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• къде продават автобои?

Здравейте, търся магазин за автобои в София, къде може да си закараш колата и да ти направят боя по цвета на колата. Нужно ми е съвсем малко боя, но не знам такъв магазин. Благодаря!
    Светът на Владо

До: къде продават автобои?

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
    Здравейте, търся магазин за автобои в София, къде може да си закараш колата и да ти направят боя по цвета на колата. Нужно ми е съвсем малко боя, но не знам такъв магазин. Благодаря!
    На бул. Черни връх м/у кошарите и хладилника (не знам кой номер). Правят по мостра от част от автомобила. Пълнят и в спрей.
    О899 2б2 1З2

Коментар

И на Цар Симеон има магазин на Sikkens. Знам че и там правят. Също пълнят и в спрей.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

рокенрол сервиза се справят много добре в нацелването на цвета
        което всъщност предполагам те вълнува
        иначе боя правят навсякъде ама кой колко нацелва е друга тема
        колористът трябва да е добър
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          И на Цар Симеон има магазин на Sikkens. Знам че и там правят. Също пълнят и в спрей.
          В коя част на Симеон е? Мерси
          Светът на Владо

Коментар

В коя част на Симеон е? Мерси

Като тръгнеш от Опълченска към Константин Величков, мисле че след втората или третата пряка. пада се от лявата страна. Има си надписи че правят боя на спрей, и други такива.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Като тръгнеш от Опълченска към Константин Величков, мисле че след втората или третата пряка. пада се от лявата страна. Има си надписи че правят боя на спрей, и други такива.
              Супер, мерси много
              Светът на Владо

Коментар

Ние купуваме бои от "Рикорди".За сега нямаме оплаквания.Веднъж сбъркахме номера на цвета,резултата-калника и вратата станаха тъмно виолетови,а останалата част на колата-черна.Коригираха цвета без допълнително заплащане.
                Намират се тук:

п.п. Правят и спрейове.
                Последно редактирано от м20_маниак; 27-10-08, 14:50. Причина: допълване
                С "Фармахим" - непобедим
                Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  рокенрол сервиза се справят много добре в нацелването на цвета
                  което всъщност предполагам те вълнува
                  иначе боя правят навсякъде ама кой колко нацелва е друга тема
                  колористът трябва да е добър
                  Няма какво толкова да го нацелва. Вади палитрата с абсолютно цялата гама на съотвената марка. И сравнява с детайла. Задава на компютъра номера на и машината я забърква.
                  О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                    Няма какво толкова да го нацелва. Вади палитрата с абсолютно цялата гама на съотвената марка. И сравнява с детайла. Задава на компютъра номера на и машината я забърква.
                    Мисля,че никой няма да си играе да вади палитрата за кафена чашка боя.Поне на тези места дето съм ходил е така.Ако не знаеш номера на боята или пък тя е изсветляла правят това:в лявата ръка колориста взима капачката на резевроара /обикновено нея или там какъвто детайл му занесеш/,с дясната бърка и маже по капачката с пръст.Гледа,мисли какво още да добави и забърсва с кореселинен парцал.Капва бои,бърка,плюе вътре,маже,докато не я догоди.Колкото пъти съм объркал цвета,толкова пъти я нацелват,виртуози са колористите.Но най-добре е колегата да си погледне лепенката дето е на коша/капака на багажника,на която пише номера на цвета.И за всеки случай да си вземе и капачката на резервоара.Това му гарантира точност=>еднократно разкарване до ателието.
                    С "Фармахим" - непобедим
                    Дизел - само дънки!

Коментар

Първо,каква боя ти трябва-акрилна или металик?Ти ли ще си боядисваш колата или майстор.Ако е маистор,защо те праща теб за боя.
                      Сега няколко магазина,които са ти на един хвърлей място:
                      Като караш от надлез Надежда,по Ломско шосе към Обеля,мисля третата пряка в дясно (на булеварда е денонощна аптека ,а по диагонал,отлреща,онова дет беше "Патладжан")Магазинче на "Мипа"-водоразтворими металици,акрил.
                      По същото трасе,като подминеш,спирката на "селските рейсове",отляво,след баничарницата-магазин на "Клар профешенал"-конвенционални металици и акрил.
                      Срещу входа на западния парк-във високия блок-магазин на Макс Майер-водоразтворими металици,акрил.
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Мерси на всички за информацията. Днес минах до Сикенс на Симеон и ми казаха, че могат да ми направят боя. Утре ще им закарам колата да нагласят цвета. Колкото пасне цвета, това не ме притеснява, просто вчера съм направил задния калник на баница (днес като я измих си проличаха щетите ) и боята естествено липсва. Искам само да не гние. Намерих си тенекеджия, той само каза да му занеса боя Та и да е по-различна няма значение, това е до следващ инцидент, може боята да не изкара много
                        Светът на Владо

Коментар

Само питай тенекеджията дали работи с водоразтворима,че някои се дърпат,а в Сикенс е такава,доколкото знам.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                            Само питай тенекеджията дали работи с водоразтворима,че някои се дърпат,а в Сикенс е такава,доколкото знам.
                            Да и той каза да не е водоразтворима. В Сикенс казаха, че имат
                            Светът на Владо

Коментар

Да и той каза да не е водоразтворима. В Сикенс казаха, че имат
                              Е,щом са уточнени детайлите,остава човека да свърши работа.
                              Успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X