Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на "баничарка"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Имам едно 3 годишно Канго, товарно, забравих го в една автокъща преди няколко месеца, ти ме подсети!
    Май му исках към осем, защото бях на осем бири, ако те интересува - автокъща "Шумака"...

Коментар

SLY не знам за каква цел ти трябва вапросната кола?Аз лично ако трябва да е за работа бих заложил на Ford i moto pfohe
      Преди години тази марка с Tranzit изнесе повчето труд на фирмата ми! и имам пристрастие към нея.
      Тогава те имаха едни от наи добрите лизингови схеми.
      Шофиорите често ги сервизираха (проблем с предница,спирачни дискове и т.н) но въпреки това издражаха на огромни натоварвания.

Коментар

не знам за каква цел ти трябва вапросната кола
        Не толкова тежко ,колкото обемно!
        EX Toyota Land Cruiser 120
        Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Коментар

Торнео конект

Карам Форд Торнео конект 1.8 TDCI 90 коня на 35 000 км.
          Колата е служебна и подържана. 5 места.Оприличавам я на товаро-пътническа , а не пътническа.С много екстри , но без АБС.
          Минуси:
          1. Шумен дизел
          2. Твърда возия
          3. Все нещо скърца някъде
          4. Парното загрява бавно. Куриоз-В големите студове всички странични стъкла се изпотиха здраво отвътре, а после замръзнаха и ги стъргах със стъргалка за лед ,при условие че ми беше топло.

+-ве:
          1. Добре сметнат двигател
          2. Широка , удобна , просторна
          3. Носи много товар без да се задъха
          4.В сегашните студове с хубав дизел палеше като нов бензин

Около Коледа имаше едно списание на АУТО БИЛД където сравняваха много типове коли и имаше сравнение и на баничарките
          Форд бе на предпоследно място
          А това според мен е твърде нечестно , защото личната ми кола е Октавия и мога да правя сравнение м-у двете.
          Уф много писах

Коментар

Имаме две служебни Берлинго 2.0 ХДИ товарни на по 1,5г. и около 60 000км. До сега нямаме никакви ядове тях с изключение на едната помпичка за чистачките. Когато са празни вървят много добре с динамика на лека кола и са достатъчно стабилни на пътя при висока скорост въпреки, че са високи. Когато са натоварени, 400-500 кг, диманиката пада, но пак се държат много добре. Возията е мека.
            Пускането на климатика веднага се усеща, а интериора е пластмасов.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

[url]www.4x4varna.com[/url]

Коментар

На чисто нов Партнер видях това, което не може да се види всеки ден.
              А именно стошен на 3 (три) парчета разпределителен вал...
              Блокирал обтегач на ангренажа. Ремъкът започва да цвили - кретенът който го кара му е транспенис и след 50 м...
              Дори леглата на вала в главата бяха изкъртени. Хората имат няколко партнера и доста често имат ядове с тях.... Най-често по двигателя и ходовата част.
              Веднъж карах такова нещо до Свиленград и се представи доста прилично за чисто нова баничарка.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Ново 20
                От вчера имам ,нова любов Опел Зафира . .. Мисля това да е колата ,тия "баничарки" много посредствена история ,така ме обругахте тука. . .Днес ходихме и с любимата да одобри избора ми и понеделник ще я поръчвам!
                Става въпрос за Zafira II с двигател Z19DTL 100k.c. или З19DT 120к.с.имат съвсем малка разлика в цената и оборудването. Вчера покарах тази с 100 к.с. ами . . .лудница 170км/ч включвам 6-та и 3000 оборота . . .Много се изкефих ,а е и доста по-просторна от "баничарка"
                Сега спорим за цвета ,но май ще отстъпвам няма как

Благодаря за съветите на всички Ви!!!
                EX Toyota Land Cruiser 120
                Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Коментар

Първоначално публикуван от SLY
                  Ново 20
                  От вчера имам ,нова любов Опел Зафира . .. Мисля това да е колата ,тия "баничарки" много посредствена история ,така ме обругахте тука. . .Днес ходихме и с любимата да одобри избора ми и понеделник ще я поръчвам!
                  Става въпрос за Zafira II с двигател Z19DTL 100k.c. или З19DT 120к.с.имат съвсем малка разлика в цената и оборудването. Вчера покарах тази с 100 к.с. ами . . .лудница 170км/ч включвам 6-та и 3000 оборота . . .Много се изкефих ,а е и доста по-просторна от "баничарка"
                  Сега спорим за цвета ,но май ще отстъпвам няма как

Благодаря за съветите на всички Ви!!!
                  Правилния избор! Да си я караш със здраве !
                  RB Patrol Team

Коментар

Браво.
                    И аз бих карал такава, но като ми се наложи да сложа 4 мръсни 225 литрови бурета ще ми спре сърцето.
                    В онова списание АУТО БИЛД от преди Коледа сравняваха и ЗАФИРА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X