Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на "баничарка"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на "баничарка"

Tourneo Connect vs. Berlingo

Трябва да избера между посочените два модела!!!
    TourneoConnect или BerlingoXTR с най-високо ниво на оборудване са и двата модела и са 7 месни /по обясними причини
    EX Toyota Land Cruiser 120
    Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Сбъркал си форума, давай на WWW.BANICHARKA.COM
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

WWW.BANICHARKA.COM - не се отваря бе братче. Или са го хакнали, или е претоварен(((

За фордчето не знам нищо, два пъти съм виждал на улицата.
      Френските се оказаха разочарование. Главно по реалната товароподемност. Един комшия ги опитва за служебни - трагедия. С 200 кила в багажника вече не може да прелази през винкела за да влезе в гаража. Гледахме като треснати, опитвахме двайсе пъти, макар че то кво може да сбъркаш ...

Коментар

Майтапя се, ама сайта го писах без тагове, да не прилича на линк, но умния компютър го разпозна и сам си го направи така...
        За Пежото има смисъл да е Данжел - сиреч 4Х4...Има и такова Канго... А иначе не мога ти помогна, не се кефя на автомобили с предно предаване...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
          WWW.BANICHARKA.COM - не се отваря бе братче. Или са го хакнали, или е претоварен(((

Не се отваря щото колегата quadra сега го създава
          B+

Коментар

Абе що не си траеш? Се некой щеше да успее да го отвори като толко настояваме ... Те от де да знаят че ти си го измислил?

Коментар

Berlingo - скапаният Partner...

Бегай и не не се обръщай!

Уж се правят на една линия, обаче Ситроен си е Ситроен. Имаме таман 3 броя.

На единия от самото начало му скърца задната врата и няма оправия.

Другият скъса съединител на 30 000 км, а се използва като лека кола и никой не го е товарил. Онзи ден си развали моторчето на чистачките баш в кишата. Дръжките на вратите и интериорът са "сребърни". Още първия месец сребърната боя се набели много грозно. Обаче на места е хванала добре и не можеш да я свалиш цялата, за да не изглежда като протрит галош.

Третият няма и 100 000, а се е амортизирал безобразно вече.

На всички капакът на жабката се затваря накриво още от самото начало и седи сякаш някой го е напъвал със щанга.

Все пак, за толкова пари - толкоз, пък и товарят и вървят. Всички са 1,9 атмосферни дизели, но ако не им пускаш климатика возят и 7 човека из София.

Имаме и Kangoo 4x4 1,6 бензин - уникална отврат. Не върви, обаче гори, а четворното предаване още никой не го е усетил. За сметка на това, предните калници са така конструирани, че събират здраво кал, коята трябва да изгребваш с лъжица, белким отложиш с малко корозията. Отделно, доста е скъпо и изобщо не си заслужава.

Коментар

) Не бе Вокел, той не го създава, той го цитира)

Коментар

Всички са 1,9 атмосферни дизели,
                  за 2.0HDi е питанката

Коментар

Ясно, де. Нали си дал за кои модификации става дума.

Говоря за тези, от които имам впечатление - нискокачествена изработка, но що-годе вървежни с 1,9 дизелак. С HDIто естествено ще е по-добре, но каросерията и останалата механика са си същите.

Старанно е, но от Партнерите имам по-добри впечатления, въпреки, че на теория разликата е в емблемите само.

Едни наши наематели имат Турнео и изглежда доста по-качествена и пипната кола, но не знам как е на практика.

Коментар

на тоя тип коли основния проблем май са им шофьорите /служебната кола е като чуждата жена /

Ако ти трябва баничарка Ситроен С15, ако ти трябва лека кола - вземи си такава...

а това за 200-та кила го разправяйте някъде другаде
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Имам един Partner 2.0HDI гарнционен които не се отличава по нищо от Berlingo-то (това е една и съща кола) само разлика в наименованията.Мога ти кажа че по принцип с товароемкоста до сега не съм имал проблеми стига да в нормите за модела.Справя се прилично.Сравнително е тих дизела -все пак е от ново поколение
                        От Peugeot ни повикаха в средата на миналата година за смяна на компонент които по принцип дефектирал за модела -писмото на фирмата звучеше в общи линии така (необходимо подмяна на компонент и сервизиране на автомобила ,трябва да се представи в срок от ........ в противен случей смаяната на вапросната част е за ваша сметка!.....)
                        За жалост времето което стоя сервиза беше твърде дълго почти 10 дни!!
                        За сега (1год. и 1мес.) 50000км колата не е показала някакви сериозни проблеми, но стана доста шумна по оношение на пластмасови части в купето.[/img]

Коментар

Е колко тежат четири шведски електрожена? За по 3 000 лева не са по 100 кила единия, толкова вече сам не вдигам. А на него пише че товари 600, пък ляга по корем преди половината. Това пикап ли е? Или менте?

Коментар

Едни наши наематели имат Турнео и изглежда доста по-качествена и пипната кола, но не знам как е на практика.
                            Моите наблюдения са твърде повърхностни ,и затова питам тук ,че мисля някой да няма из фирмата подобна.
                            Днес покарах 2.0HDI ,ами нормално посредствена динамика ,но нали идеята е работа да се върши . . . за 98000 км не е пипал нищо по предницата ,само нещо парното духа само на мах.
                            Баща ми има Форд на 25 000 км скърца отзад нещо /кората ли какво незнам/.
                            Колкото повече чета се обърквам повече

Коментар

Е, нашите не са ги викали за никакви гаранционни подмени в Автомотора. Нали уж са еднакви, ама сервизното обслужване не е.

И в София Франс Ауто са мърлячи, на за сметка на това взимат скъпо. На единствения Партнер, с който съм имал вземане-даване не му бяха затворли филтърната кутия като хората при смяната и после докато разберат какво и защо хлопа, побъркаха собственика. Друг проблем им е, че много мотаят поръчките. Колата скоро я бяха ударили в бордюра и стоя в сервиза над месец, при това с връзки...

За какви пари ще я вземеш и за какво ще я ползваш?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X