Идеята е всьшноцт да не опьвам палатки и да не мькна спални чували макар и с жипарата ами като е хубаво времето да се пека на тревата голичьк а кто завали да си вляза взтре в таратайката и да си му дремха като бял челяк дето нема да го е страх че току виж се прогизнала палатката покапало протекло или вятьра... нещо си там фучи вее и не ме остявя да спя.Легьлцето в количката да си ми е мирна главата.Инак ако искам да ходя на палатка просто няма да си взема джипа а щте походя пеша.А тези Джипове не са ми по джоба имак ми харесват ама...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Pinzgauer, Unimog, Буханка... 4х4 за къмпиране
Свий
X
-
кемпер 4х4 с повишена проходимост е далеч по-скъп от изброените от мен джипове...Първоначално публикуван от NucO...А тези Джипове не са ми по джоба имак ми харесват ама...
остава ти УАЗ /обикновен или фургонче/... то всъщност за какви пари говориме??? аз си бях купил ЗИЛ157 с офицерски фургон /достатъчно място за 2 легла, масичка/, шкафове и т.н. са ти стандарт... за 1500лв...
ориентировъчен разход 50/100 обаче почти без пари и по-проходимо от това... здраве му кажи!
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Виж сьс това сьм сьгласен че почти няма такова място дето да неможе да стьпи джугана голям е и сьм се возил на точно такяв командирски даже сьм дрямал в такова нещо
обаче пресметни грубо от Русе до Поповото и обратно колко км са
а и докато стигна дотам щте стана от 85 на 55 килограма
аз и старшината едва накархме тая руска мечка да направи завой при скорост от 15 км/ч лошо е да си без серво с 9 тона дзвер в планината сьс 150 коня на разаположение а на 2200м над морското равнище колко ли остават...
Коментар
-
Абе човек не че нещо ама и ти май не знаеш какво искаш, хем да е без пари, хем да се катери навсякъде, хем твърд покрив. Хем искаш голямо да стоиш прав, ама да не харчи, пък някои са ти прекалено малки.... Тези конструкции тежат а и са обемисти и не можеш да минеш там където ще мине някои със самурай например.
В момента в бг едва ли е останало място непорочно от към мпс-та ако не са джипките има достатъчно мотористи които ще те притеснят докато си печеш задника някъде
Коментар
-
сега се ориентирам в обстанаовката.Искам не много голяма 4х4платформа с каросерия от фибростькло.Тази каравана да без кои знае какви екстри за да е лека и машинката да е проходима и да не гори много.аз за обема просто хорта са го измислили като спреш там сето си с харесал караваната се разпьва на широчина и височина.разтегаем апартамент а за какво ми е палат?
Коментар
-
това, че може да отидеш някъде в планината и да няма НИКОЙ е почти илюзия... по националните паркове като Витоша, Рила и Пирин не може да се изпикаеш без да те види някой...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
незнам миналата година не сьм ходил по баирите щото бях в казарма.вярно че има бая народ ама знам още девствени местенца дето никои не е стьпвал и не мисли даже щото хората се кефят на известните места да ходят и сьщо кьдето има някакви удобства ама има и такива места дето са близо до познатите маршрути ама никои не се и сеща да стьпи там.Особено с нещо 4х4
Коментар
-
най-тъпото е, че освен че "досадниците" с леки коли са навсякъде /особено по язовирите/ е, че като завали дъжд идват да молят за помощ и питат дали имаш въже...
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
То тва за язовирите работата е страшна.само дето с яхти не са почнали да бродят по вьлните на езера и язовири.То всь6тност знам ли като зяло лято несьм мрьднал от Горна Оряховица мойе и тва да е станало....Ама на моторджиите наи ме е яд с тези шумни резачки ти изпиват акьла.
нямам нищо против моторите ама като човек си почива...
Коментар
-
яхти има в язовирите от десетилетия /справка яхт-клуба на яз. Искър/... само дето точно яхтите са най-безвредните в цялата работа... не използват гориво, а и "моряците" от тях рядко хвърлят празни бутилки...
Коментар
-
Пластмасовите кабини смело ги забрави. Освен ако не искаш да си направиш сам на УАЗовото шаси. Но то е тривратка, хич няма да стигне до къщичка. Това е възможно най-скъпата технология която можеш да се сетиш. Аз знам и една по-скъпа, ама верно ще ти дойде много
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар