Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pinzgauer, Unimog, Буханка... 4х4 за къмпиране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pinzgauer, Unimog, Буханка... 4х4 за къмпиране

Кажете нещо за пинца.Аз гледх един клип дето ми сьбра очите.Има го на саита на пинца.Наистина ли тая гадина пори речната шир така бясно и верно ли е че нема равна извьн пьтя?То верно е рекламен клип и сигурно не я експлоатират така в швейцарската армия ама все пак ми е любопитно.И кьде всьщност може да се намери в БГ такова не6то?Наи - вече за какви пари

едно такова се състезава тук. доколкото знам проблемите са му няколко. едното е малкото двигателче, има ужасна склонност към преобръщания особено предни салта, трансмисията и диференциалите са адски сложни и трудни за ремонтиране. иначе е страхотно, виждал съм го да минава през невероятни места
    drive alive

Коментар

Значи явно е чуплива машимка...и най - вероятно не е за ниско бюджетни като мене и все пак ми се иска да се ориентирам в обстановката.Иска ми се да си намеря Off-Road платформа за нешто като каравана която да монтирам на 4x4 шаси и пинца ми се стори достатчно добьр ама штом е сложно значи е и скьпо.Ако някои може да ми предложи по - добра платформа на прилична цена ще се радвам да получа манения които да ме ориентират.Ама като се има предвид терена дето сьм замислил да покороявам...камьни стрьмни наклони и голяма надморска височина с една дума Пирин.Та в предвид на тая слойна задача и чувството ми на безпомощност относно знанията ми ПОМОООООООЩ предварително благодаря

Коментар

Бус Митсубиши L -300
        LZ1VMH

Коментар

мислил ли си за унимог ?
          drive alive

Коментар

А конструкцията му позволява ли промяна с цел поставяне на каравана с увеличаващ се обем?Тоест практически нова каросерия...
            на прьв поглед малко работа с флекса и ште го кача отгоре това дето сьм го намислил ама знам ли като му гледам клиренса на 4x4 версията може и да ме остави дето не ми се ще... все пак Пирин... тва си е изпитание и за УАЗ и НИВА и всяко друго Off-Road автомобилче...

Коментар

навсякаде по света има фирми които правят точно това, плътформата е можеби най - подходящата на света за такива преработки
              drive alive

Коментар

В Буханката четирима мъже спят спокойно напряко) Салона е широк 2,02. А какви кемпери правят от тях ...

http://bukhanka.narod.ru/

Коментар

Само Унимог за целта.В Б.Г. за около 10-11 може да се
                  намери сносен но от по-стария модел.Много яка машина
                  и Пирин няма да ти се опре.
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

буханката е гнусна, даже и тези дето я произвеждат казват че е несполучлив модел. факт е че си има почитатели, но и гърбавия ЗАЗ си има почитатели, това не го прави автомобил
                    drive alive

Коментар

В България от мошенници можеш само да си загубиш парите. Карат ги от комуналните служби или от Бундесфера. За по 500 кинта. Каквато и да е легендата, тия машини са по-убити от труповете. С напълно издухан ресурс, и просто няма какво да се ремонтира. А че е била на селския свещеник за неделя до гробището и обратно или МНЗ всички знаем, просто това никога не е вярно.
                      Освен това в Унимога в кабината може да се вози само шофьора и дете. Или пигмей, ама и той ще те осъди за тормоз.

Коментар

кьде да го диря тоя UNIMOG в mobile.bg даже не сьществува в категориите за тьрсене

Коментар

тва е модел на мерцедес

Коментар

Това е чисто Пух. Къде да го търсиш, никъде ... Тоя бизнес с кукли е на поляците и украинците.
                            Като го купиш имай готовност да се забавляваш с каскада от две скоростни кутии)

Коментар

унимога е товарен автомобил на мерцедес, търси го на товарни

зада го караш се иска С категория, продават се и доста направени с надстройки но май са доста скъпи, ако си намериш някой бордови май е най добре
                              drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X