Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pinzgauer, Unimog, Буханка... 4х4 за къмпиране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А до Кременските езера некой стигал ли е? то и до попа не е малко ама аз си мисля за кременските по изкачването от северната страна или до валявишките или нещо от сорта... планина небе камьни ееех кога ще доиде това лято... и аз да си почина като хората.

Коментар

Ау, мани ги шведите, те умрат за съчленени машини. Това и да го имаш, не знам кви трябва да са ти пък парите ...
      То има и гъсенична Газела, и едно колесно руско, имаше тука статия на Кирасир за него. И то е скъпо, ама по-може нещо, щото е от щатни автомобилни агрегати, и все някак може да се поддържа.

Коментар

мани ги тези вериги наистина си е яко ама то от ясно по ясно че немога да си позволя такова нещо.просто беше кратко лирическо отклонение. сега като се поровя из нета все ще скокне нещо 4х4 дето да го зафича там дето и коза несмее да стьпи останалото е флекса малко повече пари и вьображение май...

Коментар

аз също се порових из нета и намерих още за пинца инфо
          http://www.expedition-imports.com/pinzgauer_work.htm
          B+

Коментар

и рьждивия унимог си го бива как е барнат сега остава да си намеря един такьв ама рьждясал...

Коментар

после флекса ,шприца и боята
              B+

Коментар

http://www.ma.utexas.edu/~egerde/unimog.jpg еи този обаче е направо железен

Коментар

В Габрово има един идьот(ей дано не пише тук че е поне с 2 глави над мен за килата да не говорим ) има пункт за желязо от някъде си е купил една военна машина с вериги с която мачка колите защото няма преса. Висока е сигурно 1,8 макс. и широка поне 2,2 с това животно едва ли ще има дърво на което да не можеш да се качиш

Коментар

да ама с цистерната отзад ако е някое МТЛБ или от сорта БМП 100/100 без проблем си ги хапва еи тьи от раз и лакомия

Коментар

Като се появят някалко такива кемпера из националните паркове със сегурност ще оправдая забраните за достъп на МПСта там. И безкрайно внимателен да е човек от тези машинки "следите остават".

Коментар

Първоначално публикуван от NucO
                        Първоначално публикуван от vokel
                        Докато спорите ,я разгледайте това http://www.eurotruck-importers.com/index.htm

Тук са много от отговорите ,има си и отделен форум за пинца,Унимога Г-то ,
                        а и ще разберете защо "глупавите" американци се бият за продуктите на Щаер.
                        в галерията на този саит има една оранжево бяла гьсеница е тва ако си го избарам отнякаде...
                        Абе чета чета и се чудя що се занимаваш с глупости?
                        75 % от колите във форума могат да се качат на поповото, а една многоооо хубава палатка струва 500 лв. има и аксесоари като печки кревати и всякакви удобства които се разпъват за 30 минути максимум и имат комфортен диапазон от над 30 градуса ( -10 до + 20)..... за парите които ще ти излезе това което си го намислил ще си вземеш 2 джипа и 2-3 палатки и ще си ги сменяш като ти се счупят.
                        no signature no problems

Коментар

да ама идеята е да се забия някьде дето хора няма при това с комфорта които предлага твьрдия покрив.не че имам нещо против да се поразтьпча из планината нагоре надолу но имам някои травми дето няма да ми позволят такава разходка а и друго си е като ти скимне да запалиш мотора и да офеикаш без да разпьваш и свиваш... какво по добро от някав джип с нещо като каравана на него...освен тва не е много приятно да се мькне6 по каманаците като някои ти маьрмори оффф писна ми от тези камьни ами ако завали и така нататьк... просто като ми писне сменям гледката или си отивамв русе мойе и по скьпо да излезе от обикновено ходене на планина ама тва е понеже не е обикновено ходене.просто се нивелирам на поповото или кременските или което и да е там езеро и като ми писне по ретиже надолееее и аиде дома

Коментар

да ама идеята е да се забия някьде дето хора няма при това с комфорта които предлага твьрдия покрив.не че имам нещо против да се поразтьпча из планината нагоре надолу но имам някои травми дето няма да ми позволят такава разходка а и друго си е като ти скимне да запалиш мотора и да офеикаш без да разпьваш и свиваш... какво по добро от някав джип с нещо като каравана на него...освен тва не е много приятно да се мькне6 по каманаците като някои ти маьрмори оффф писна ми от тези камьни ами ако завали и така нататьк... просто като ми писне сменям гледката или си отивамв русе мойе и по скьпо да излезе от обикновено ходене на планина ама тва е понеже не е обикновено ходене.просто се нивелирам на поповото или кременските или което и да е там езеро и като ми писне по ретиже надолееее и аиде дома

Коментар

Първоначално публикуван от NucO
                              освен тва не е много приятно да се мькне6 по каманаците като някои ти маьрмори оффф писна ми от тези камьни ами ако завали и така нататьк...
                              Никой не е казал да ходиш пеш аз си паркирам джипа на 5 метра от палатката щото по-близо ми смърди на газ
                              no signature no problems

Коментар

щом не искаш удобства /тоалетна, душ, печка/ купи си джип дълга база /Дифендър, Патрол, ТЛК, Мицу или нещо такова по-голямшко/ и 2 души могат да спят отзад без проблем... а с една печка /като на Яро/ може и зимата да се спи без проблем...
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X