Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pinzgauer, Unimog, Буханка... 4х4 за къмпиране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

засега маи обяви немааа... ще го помисля тоя камион ама като е камион няма ли да е малко голямко?По любимите ми местенца в планината няма как да мине такава твар.То не че Пинцгауер е много мальк ама все пак... иначе благодаря аз разясненията и тьрпението аз сьм си новак на тая тема отскоро сьм запален ама пална ли немам спиране. сега един приятел ми метна идеята за виетнамка ама и тя маи малко голяма а що се отнася за Буханката малко не ме пали идеята.докато бях в казармата нашият линекаджия му се беше аложило да кара УАЗа по един разкалян баир и непомня то4но как сметна разхода ама беше излязал кьм 25-30 за 100км ориентировьчно а да си намеря такава УАЗка маи ще мие трудничко

Коментар

Абсолютен Мерцедес.Нищо обшо с Пух.Много голям
      работен ресурс.По-стария модел е с д.в.г дизел около
      100 к.с. мах скорост 100-110 км/ч.16 скорости най-
      бавна около 600 м/ч.Има и с двойна кабина за 6 човека.
      И в немско си държи високи цени.Има аналогични Прага
      със същите параметри но тук не съм виждал и не им знам
      цените.
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Съвсем казармено ... Всички лентяи обичат да казват че УАЗа гори 20-30 ...
        Ако на асфалта ти гори повече от 12-15 значи е време да погледнеш кво му е повредено. Ако в калта ти гори по-малко от 100/100 значи още не си стигнал до истинската кал, карай по-нататък. Джип като джип. По-лек от другите, в такъв смисъл и по-добър.
        Унимога е по-малък от Виетнамката. С фургон обаче я стига на височина.

Коментар

че то виетнамката и унимога съвсем няма да са по-малко горими! Виетнамката ще гори 50/100, а унимога към 30/100! Все пак когато се късае до висока проходимост целта оправдава средствата и тогава нетрябва да става дума за разход! Унимога е камионче, което съм наблюдавал как се катери по терени дето коза едвам минава и односно проходимостта са съвършенни! За маневреност що се късае пак са перфектни! Виетнамката също е добра за маневри! Е то всичко си зависи и от този дето кара де ...
          4ао
          Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

На Унимога фабричният разход е 16 нафта.
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Къде?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                Къде?
                На силно труден терен,по точно -трудно достъпен съм
                постигал и около18/в режим трактор/теглейки газка
                натоварена,имал съм и такава.То си е итрактор с тия
                редукторни мостове.

Коментар

виетнамката е доста по - голяма от унимога и доста по - слаба от към технология, съответно и много по - евтина. проблема е че е бензинова, а унимога дизел.

пицгауера е хубав но според мен е малко малък зада носи къщичка и съответно доста слаб откъм двигател и разбирасе вечния проблем, бензинов е.

ако мислиш че унимога е голям за местата кадето искаш да идеш си вземи нормален 4х4 и хубава палатка или още по - хубаво ATV и палатка

принципно тези кемпъри ги правят за пустинни и полупустинни терени
                  drive alive

Коментар

абе човека говори за евтино возило вие ми говорите за унимог дизел... Ако намери някъв със сигурност ще е бензинов и нека пак да поговорим за разхода!!!
                    4ао

Коментар

не съм чувал за бензинов унимог
                      drive alive

Коментар

Ъ, че те са стотици модификации, дето се вика статистически не може да няма някой цивилен бензинов ...
                        А пък че фирмата Мерцедес отдавна е зарязала да прави хубави работи а предпочита да кове табелки по чуждите коли е друга работа.

Коментар

тука май се поизложи...
                          Аз във Враца един единствен знам и той е 6 цилиндров бензинов (е вече е безнадежден де ...) Ама провери по сайтовете по старите са бензинови! А тия в БГ дето са по евтинки са купени от военните и те със сигурност са като този във Враца - бензинов 6-ак
                          4ао

Коментар

Абе пица явно не е толкова маломощен,щото този дето го разглеждах
                            беше със станция,агрегат и т.н.демек-тежичко.Направи ми впечатление
                            рамата.Една основна носеща тръба и карданите вкарани в нея.
                            Явно добре защитени ама доста сложна конструкция.

Коментар

има някакви бензинови наистина но те са от преди 80та год и за тях няма защо да говорим, те са твърде стари.

самоче аз немога да разбера смисъла на кемпъра, тук в българия. по света хората си ги купуват ги карат защото си имат къмпинги за тях. включват ги към ток вода и канал и си имат къща, като идат на почивка за 1 месец. тук унас такива места няма, така че къща на колела неможе да има. ако само за спането има палатки, хижи ......
                              drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от DINI
                                тука май се поизложи...
                                Аз във Враца един единствен знам и той е 6 цилиндров бензинов (е вече е безнадежден де ...) Ама провери по сайтовете по старите са бензинови! А тия в БГ дето са по евтинки са купени от военните и те със сигурност са като този във Враца - бензинов 6-ак
                                4ао
                                Дини,едно приятелче беше 2 г.представител на Унимог в Русия.
                                За това време бая нещо мина от Германия за там и нито едно бензиново.Какво стана с тая рама за бъги пред вас,правите ли
                                нещо по нея?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X