До: РАЗТЕГЛЯНЕ НА ШАСИ
здравейте,
да го разтегиниш няма но можеш да го скъсаш.
аз имах бъги за дърводобив с две либетки една отпред и една отзат,
либетките са от зил здрави.Няколко пъти го късам по този начин на дърпане сега направих по4ети перфектното бъги за работа в гората ,гори малко управлява и двата моста и всичко е на хидравлика и на въздух.
така че се къса гаранция.
зада не рискуваш спираш на по голямо ръстояние и стъпваш на спирачките то се провлачва но като събере кал и боклуци обикновенно задържа,акои не можеш до подлойиш и нещо под ръка пред гумата с цел да увеличиш челното съпротивление.така че всеки сам решава до къде ще товариш машината.тя просто се разделя на две изведнъж.
ЕТО ГО И МОЕТО БЪГИ, СЕГА Е С ВТОРО ШАШИ КОЕТО ПОЕМА НАТОВАРВАНИЯТА.
ТОВАЕ ОТ МЕН,АКО ИСКАТЕ ПОЛИГОН ИМАМ НАПРАВЕНИ ПЪТИЩА ИЗ ПРЕСЕ4ЕН ТЕРЕН.
здравейте,
да го разтегиниш няма но можеш да го скъсаш.
аз имах бъги за дърводобив с две либетки една отпред и една отзат,
либетките са от зил здрави.Няколко пъти го късам по този начин на дърпане сега направих по4ети перфектното бъги за работа в гората ,гори малко управлява и двата моста и всичко е на хидравлика и на въздух.
така че се къса гаранция.
зада не рискуваш спираш на по голямо ръстояние и стъпваш на спирачките то се провлачва но като събере кал и боклуци обикновенно задържа,акои не можеш до подлойиш и нещо под ръка пред гумата с цел да увеличиш челното съпротивление.така че всеки сам решава до къде ще товариш машината.тя просто се разделя на две изведнъж.
ЕТО ГО И МОЕТО БЪГИ, СЕГА Е С ВТОРО ШАШИ КОЕТО ПОЕМА НАТОВАРВАНИЯТА.
ТОВАЕ ОТ МЕН,АКО ИСКАТЕ ПОЛИГОН ИМАМ НАПРАВЕНИ ПЪТИЩА ИЗ ПРЕСЕ4ЕН ТЕРЕН.
Коментар