Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗТЕГЛЯНЕ НА ШАСИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: РАЗТЕГЛЯНЕ НА ШАСИ

здравейте,
    да го разтегиниш няма но можеш да го скъсаш.
    аз имах бъги за дърводобив с две либетки една отпред и една отзат,
    либетките са от зил здрави.Няколко пъти го късам по този начин на дърпане сега направих по4ети перфектното бъги за работа в гората ,гори малко управлява и двата моста и всичко е на хидравлика и на въздух.
    така че се къса гаранция.
    зада не рискуваш спираш на по голямо ръстояние и стъпваш на спирачките то се провлачва но като събере кал и боклуци обикновенно задържа,акои не можеш до подлойиш и нещо под ръка пред гумата с цел да увеличиш челното съпротивление.така че всеки сам решава до къде ще товариш машината.тя просто се разделя на две изведнъж.
    ЕТО ГО И МОЕТО БЪГИ, СЕГА Е С ВТОРО ШАШИ КОЕТО ПОЕМА НАТОВАРВАНИЯТА.
    ТОВАЕ ОТ МЕН,АКО ИСКАТЕ ПОЛИГОН ИМАМ НАПРАВЕНИ ПЪТИЩА ИЗ ПРЕСЕ4ЕН ТЕРЕН.
    Прикачени файлове

Коментар

Радва окото, липсва му клетка, шасито няма как да не се скъса, работата е кога точно...

Коментар

Преди десетина години при опит да извадя Нисан Патол затънал почти до половината врати в едно тресавище с УАЗ ( буханка ) и стоманено танково въже се скъса резбата на теглича на уазката въжето заедно с теглича счупи задното стъкло на нисана мина на милиметри от главата на седящия на волана счупи и предното стъкло и падна на предния капак.
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

това означава ли, че след кова теглене в рамата има отклонения

Коментар

Вероятноста да растегнеш рама е практически никъква тя е проектирана да поема усуквания в определени граници в рамките на еластичноста на стоманата от която е изработена така че при по голяма екстремно натоварване обикновенно се къса някой елемент от нея .Навремето работих за малко в АРЗ гара искър там съм виждал рами покривени при удар в стълб скъсани от системно претоварване и умора на метала но ратегнати не .
            Последно редактирано от sek.1; 09-05-08, 05:55.
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X