Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карбон Плевен - Коректен партньор!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Внасят, на мен даже ми пратиха и цените
    УАЗ 452АЭ 1975г.

Коментар

Първият ми контакт с " коректният партньор" беше миналия петък(16.06) и не бе никак положителен.
      С dragomir 68 имахме работа в Плевен и реших да си купя някои части за джипката. Първо ме изненадаха цените: комплект 37 зъба пиньон-корона за Уаз -115лв без ДДС( 138 със )?!? Същият комплект по софийските магазини е 80-90 лв с ДДС.
      Второ, когато отворихми дума за 10% отстъпка за членовете на клуб "Уаз" започнаха да мигат насреща ни и да вдигат рамене.....
      Искрено се надявам зад хвалебствията в този форум да не стоят икономически интереси. Защото в България има и други официални вносители на Уаз. А пък и не толкова "официалните" се справят добре с вноса на рез. части.
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев
        Първият ми контакт с " коректният партньор" беше миналия петък(16.06) и не бе никак положителен.
        С dragomir 68 имахме работа в Плевен и реших да си купя някои части за джипката. Първо ме изненадаха цените: комплект 37 зъба пиньон-корона за Уаз -115лв без ДДС( 138 със )?!? Същият комплект по софийските магазини е 80-90 лв с ДДС.
        Второ, когато отворихми дума за 10% отстъпка за членовете на клуб "Уаз" започнаха да мигат насреща ни и да вдигат рамене.....
        Искрено се надявам зад хвалебствията в този форум да не стоят икономически интереси. Защото в България има и други официални вносители на Уаз. А пък и не толкова "официалните" се справят добре с вноса на рез. части.
        Tъй като за отворих темата, да кажа - хвалебствия не е имало, а само всеки споделя впечатленията си от доставчика (аз споделих мойте). За цените нищо не знам, но съм чувал че най-големият проблем на руските резервни части са Ментетата, аз съм спокоен когато купувам от Карбон и техните цени ме устройват. А всеки е свободен да пазарува от където намери за добре и никой, никоге не е казвал че Карбон са единствените и безгрешни, просто въпрос на избор.
        Успех.

Коментар

Части за клуб УАЗ

Здравейте Георги,

Не споменахте с кого сте говорили за отстъпка в Карбон. По принцип за отстъпки може да се говори само с управителя.

Приемането в клуба става на събрание, предложение за нов член може да внесе всеки от членовете на управителния съвет, а именно:

Иван Алексиев
          Крум Алексиев
          Еди Адалиев
          Емил Петров
          Веселин Горанов
          Show must go on!
          LZ1VES

Коментар

Бе да, с частите работата е страшна. Ментетата са всякакви и страшни. Има изобщо свалени поради умрялост части, измити, боядисани - и айде за нови. Тва го правят разните арменци. Има "кооперативни" - те като правило са верно нови, размерите са си на мястото, обаче материалите и термообработките ги няма. Дилърите товарят уж в завода, и значи за някой лев отгоре ще сложиш чарк а не непременно имитация. Иначе ментетата също ги държат скъпи, ама от маркетингови съображения - да не се усетиш.
            За отстъпки и аз не съм чувал. Иначе последния път по телефона говорих с едно момиче и едно момче, в петък следобед по някви празници. В събота сутринта ме събуди куриерът с чарковете. След като тука два месеца във всички мислими магазини ми късаха нервите да ми разправят че те таквойо у уаската нема.

Коментар

Понеже много обичам да блъскам хъбовете си в камъни миналата година се наложи до изкупя всичкити ментетата на София (работех и нямах време да изчакам хъбове от Карбон) добре че Братята свалиха от тяхната Уазка и ми дадоха. Сега си имам три комплекта за украса, от най различен цам и с любопитни геометрии има и елиптични и полу квадратни иначе цената им бише супер ниска. Токо че които от където иска да пазарува аз по възможност ще използвам услугите на Карбон.

Коментар

Днес ходих да си купя някой части че стягам една УАЗка и една ГАЗка и в Карбон ми направиха отстъпка в цената и се отнесоха много любезно
                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Карбон

Радвам се, че съвместната дейност на Клуб УАЗ и Карбон е на ниво!

Ето пак информация, за тези които нямат контактните детайли.
                  Напомням, всички редовни членове на клуб УАЗ се ползват със специални отстъпки в цените!

За всички клубни членове - информация за ползване на специалните намаления от КАРБОН - Плевен

Моля, по всички въпроси за доставка на резервни части за УАЗ, се обръщайте към:
                  Киро - номенклатура, модели справки, тел: 0878202092
                  Лиляна - за намалени цени и оферти, тел: 0878202085

При всички нерешени въпроси се обръщайте към управителя Сашо Атанасов
                  Show must go on!
                  LZ1VES

Коментар

Искам да благодаря на фирма Карбон и в частност на Сашо за обърнатото внимание и положени грижи за моята уникална редукторна Уазка. Въпреки направения тунинг от който всеки здравомислещ вносител би отказал гаранционна подръжка, Сашо прие колата и извърши всичко възможно за отстраняването на появилите се проблеми. Искам да благодаря и на хората работещи в фирмата , които ме посрешнаха и направо вкараха в царството на Уазките намиращо се в техният склад.
                    Пожелавам всички ваши клиенти да остават така доволни както останах и аз.
                    LZ1VMH

Коментар

еххх защо и Мото Пфое не са така ...

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
                        еххх защо и Мото Пфое не са така ...
                        мечти... мечтиии...
                        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Купи си УАЗ и айде в царството на УАЗките Карбон- Плевен

Коментар

До: Карбон Плевен - Коректен партньор!

Днес бях в Карбон да си купя някой работи за УАЗките и видях че там сглабят нови УАЗки Закарваш си при тях остатъците от стара изгнила УАЗка и те я правят чисто нова нещо като пълна промяна Сменят абсолютно всичко или това което желае клиента. Новите купета който слагат са оборудвани

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                              Днес бях в Карбон да си купя някой работи за УАЗките и видях че там сглабят нови УАЗки Закарваш си при тях остатъците от стара изгнила УАЗка и те я правят чисто нова нещо като пълна промяна Сменят абсолютно всичко или това което желае клиента. Новите купета който слагат са оборудвани
                              Дай повече инфо ако имаш за рециклирането и сглобяването на ДжипкитеПродават ли се сглобени от Карбон Джипове или само извършват ремонт на джипка която закараш Това е много добре и много полезна информация че има кой да се заеме с такива неща по УАЗ-ките

Коментар

Не се продават сглобени. Трябва ти да си закараш една стара УАЗка и те ти я правят чисто нова Трябва да се обадиш предварително за да ти доставят частите който искаш да ти сменят купе двигател мостове и т.н. На УАЗката която гледах вчера единственото старо нещо бяха гумите и джантите и рег. номера Телефона за връзка с тях е 064 680031 и 0878202085.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X