Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся съвет.поправка на надраскана боя.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся съвет.поправка на надраскана боя.

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
    имам идентична болка.... Добри хора са ми надрали Мерседеса от предната врата до стоповете, почти до бяло.... Не беше паркирана лошо, не пречеше на никой и т.н. Просто някой му се е видяла прекалено поддържана колата.... Та аз се помъчих да запълня дерюгата с четчица за водни боички, подстригана. Преди време си поръчах флакон с моята боя по каталог за да си запълвам разни драскотини, та с нея направих внимателно една ръка и се скри бялото. Сега ще направя още една ръка или две, за да се позапълни. Сле това ще сложа и един два слоя лак... До пълно запълване... И после с пастиране предполагам ще достигна до някакъв задоволителен ефект.... Алтернативата е пребоядисване на голяяяма врата (колата е купе) и голяям заден калник....

http://www.paintscratch.com/

Код на боята си вади,Руския сайт за проверка на вина.После отиваш и от дильра си взимаш едно такова като тия от сайта,иам ги оригинални на Мерцедес по код на боята.От едната страна е четчица,а от другата е врьх сьс сачма / като химикалка БИГ / за малко драскотини.Леко попьлваш надрасканото ма много леко.Оставяш да сьхне 24 часа и шкуриш с 2000 водна шкурка само по нанесеното и пак леко боядисваш и пак шкуриш.След това минаваш с лек абразив на 3М за премахване на драскотони и полираш.Става като ново.Цената е около 15$ тук за 2 опаковки комплект - за цвета на бронята и колата да речем.Има и единични за колите след 96 от моя модел,там и бронята и колата са един цвят и се работи с една боя.

Искаш ли го обяснено сьс снимки???Малко е на Английски обаче.И ако си Горби от Варна с купето,ония фоторграфа.................всичко ще ти кажа.

Може и за други марки да има такива оригинални боички,но другите марки са ми тьмна Индия,леко Мерцедес го знам как е ма леко.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Кода май ти е 040 или 9040 което е едно и сьщо.Ако правилно помня караш черна и май и емблема ти трябва.

http://www.mbclub.bg/forums/index.php?showtopic=11159

Тоя ме следи.............е сьвсем вярно,Мерцедес ли е го помня

Mercedes-Benz Touch-Up Paint му викат на тва.Става са моделите C Series, CL Series, E Series, S Series, SL Series, SLK Series, CLK Series, CL Series, CLS Series, G Series & M Series
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

http://www.paintscratch.com/paintpen.htm

Ти си Горби,ти си

http://www.youtube.com/watch?v=G3BP4...eature=related

Една кофа с клипчета кой как го прави.

И не питаш у Форума на Мерцедес а???Ше видим ние тая работа...............
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          http://www.paintscratch.com/paintpen.htm

Ти си Горби,ти си

http://www.youtube.com/watch?v=G3BP4...eature=related

Една кофа с клипчета кой как го прави.

И не питаш у Форума на Мерцедес а???Ше видим ние тая работа...............

разкриха ме........ Аз такова.... не съм автор на темата...... Щото не обичам се оплаквам, ама гледам че пича със сходен проблем....

Иначе ще го потърся тоя кит да видим дали ще стане.... Вижда ми се работещо решение.......

Представяш ли си, дето седя и лъскам по цял ден купенцето да ми направят такъв золум и то сигурно някои хлапета за кеф.....

Коментар

Става,пробвано е.Не се престаравай с боята,колкото по-тьнко толкова по-добре.И сьхне за секунди,нямаш време за повтаряне,че остават деруги,не стои като мазно.Сложи сьвсем тьнко и само ведньж прекарай по драскотината,най-много 2 пьти ако е кьса драскотината.

Чакаш да засьхне,заглаждаш и пак ако се налага слагаш боя.3М имат доста добри полирпасти с абразив,с полир машина става за минутки.Аз ползвам Макита ма тва друга тема.

Отивам да питам каква лопата ползват за махане на буца кал заседнала между седалките,тва е ебаси форума,напиках се да се смея с тия пичове,цяла вечер снимки гледам

ААААА,флаконите които ползваш нямат лак и след около 6-7 месеца гланца му пада и стои матово.За брони може и да става ако не си капризен,но за тенекето не е добре.

Хванеш ли копеленце да драска..............снимай го ма и преди и след ...........таковата.И не го таковай много
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

На паркинга зад работата ми един дядо ги драска , него и да го хванеш , кво да го правиш...

Коментар

А знае ли се защо ги драска? Нещо твърде странно ми се вижда!

Нещо хахавей ли е или?
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

на моята кола комшииската котка си точи ноктите,ама ми се струва че няма да е за дълго
                  "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X