Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ISUZU във водна среда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ISUZU във водна среда

Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнение
    за мен си е чист шанс(може и да не е, знам ли?) че не глътна вода, пък и не го отнесе водата. Дано да не се налага и аз да се пробвам в такава ситуация, но какво пък, поне ще съм почерпил опит.
    наистина е шанс, щото бая народ се е издавил в повлечени от водата коли...
    при такава ситуация най-лошото е, че не знаеш кога ще дойде още по-висока вода и ще те отнесе...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Да ви кажа под капака си остава доста голяма въздушна възглавница. Много ще се хилите ако видите как CHIMIC прави същото със стар Эксплорър
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от ivanko4x4 Преглед на мнение
        A какав е бензиновия мотор на D-MAX? Каква кубатура? Немога да го намеря. Със 180км/ч варви на 4000об/м.автоматика. Това е перфектно и за лека кола.
        3,5L 6VE1. Тук четох че е двигател на Хонда, преработен специално за Исузу. Но все пак е интересно, че Исузу спря да се занимава с бензинови двигатели въобще, и в момента се монтират само(вече 2 г.) дизели. Единствено Holden Австралия ползва бензинови мотори на това шаси, но моторите са си австралийско производство, и са единствено за там.
        ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Мерси на колегата D-MAX за инфото
          ZX-12-R;KLR 650;VULKAN 900;JAWA 350 с кош;JEEP CHEROKEE 2.8;SUBARU IMPREZA

Коментар

Мисля че си е истинско клипчето въпреки че неми се вярва много ,тази вода да не поднесе предницатаD
            0885 297985,мтел-Радо
            0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X