Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ISUZU във водна среда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ISUZU във водна среда

Днеска, докато гледах един друг клип от една друга тема, попаднах на това . Това че е в реклама на Шевролет е ясно(макар че не го произвежда Шевролет а ISUZU, просто в Южна Америка се продава под тази марка). Конфигурацията е ясна - т.е. автомобила си е както си е излязъл от фабрика без никакви доработки при това празен, обаче тая вода не ми се вижда реална, или по-точно тя си е реална, ама да мине през нея, пък даже и срещу нея. Би трябвало да умре на момента, ама не. Все си мислех че Сузи няма да издържи такова издевателство без шнорхел, пък сега седя с отворена уста и не вярвам. Дали пък видеото не е доработено??
    ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

До: ISUZU във водна среда

Kak стана това без шнорхел?????
    Добрите момчета отиват в рая а лошите където си поискат.:wink:

Коментар

Гледах го внимателно,прилича си съвсем на истнинско,виж вълната как му слиза от предния капак и вътре вторият човек яко бършеше предното стъкло,от изпаренията на водата от горещия двигател.Дано е оживял двигателят,много се искефих и аз.
      Последно редактирано от Стефан ERA; 24-01-08, 11:42.
      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

съвсем реалистично си е...
        нали наскоро коментирахме една "паркетна" разходка на Събин

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F2%ED%E8%F6%E8
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

личното ми мнение е че мотора е умрял и за това толкова рязко някак си свършва клипчето... ама пък от де да знаеш....

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
            личното ми мнение е че мотора е умрял и за това толкова рязко някак си свършва клипчето... ама пък от де да знаеш....
            Абе не е защото на друг клип пак в тубата, записа продължава 2-3сек повече и се вижда как колата излиза от дупката и нивото на водата падна на около 40-50смнагоре по улицата.
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Напьлно реалистично.Невиждам причина двигателят да изгасне.Той кара равномерно.Предполагам че е на пьрва скорост, което значи, че поддьржа 2000 оборота и си драпа бавно.Това е моето виждане.
              Nissan Patrol GR 3.0 TDi

Коментар

И според мен нормално. Водата не е дълбока, а скоростта и е голяма, затова се качва толкова високо на капака

Коментар

Мен лично само скороста на водата ми се струва нереална.Твърде спокоен е джипа без никво лашкане.Ама може и да е и реално всичко това.

Коментар

на двигателя няма какво да му стане освен да глътне вода /но ще загасне моментално/ - за да се спука блока водата трябва да е ледено студена, а това е малко вероятно в Южна Америка...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ако е дизел.. е страшно. Там компресията е голяма. гълта вода, хидравличен удар и край на филма.

Ако е бензин по има вероятност да оцелее ако глътне вода. просто угасва.

Също така не се знае от къде взима въздух. Ако е до вратата, между калника и подкалника.. какъв е проблема.

Тедо е прав и за външната температура на водата.

Изглежда реално...
                      LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
                      LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
                      [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

И защо да не е специално подготвен автомобил?
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Според мен въобще нямаше начин да засмуче вода - водата от скороста залива капака до прозореца но под пикапа е ниска и надали се качва върху мотора до филтъра !!!! На другия джип отстрани даже гумите не покрива .

Нямам идея от къде смуче въздух но ...имам един приятел в Южна Африка който кара точно същия .Трябва да го питам .
                          -----------------------------------------------------------
                          Здравите коли отдавна са забранени за производство !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Todd Преглед на мнение
                            Според мен въобще нямаше начин да засмуче вода - водата от скороста залива капака до прозореца но под пикапа е ниска и надали се качва върху мотора до филтъра !!!! На другия джип отстрани даже гумите не покрива .

Нямам идея от къде смуче въздух но ...имам един приятел в Южна Африка който кара точно същия .Трябва да го питам .
                            Въздуха идва от задния край на десния калник. На всички D-MAX-и които са 4х4 е така, пък май и не само на тях. Но когато водата залива капака и стига до стъклото, то тя минава и през радиатора, а отдолу просто нямаш идея колко е открит двигателя(зимно време след спиране, след 10 мин двигателя е студен, такова е проветрението), освен това тая кола просто няма калници, освен едни гумени клепари между двигателя и предните колела, така че за мен си е чист шанс(може и да не е, знам ли?) че не глътна вода, пък и не го отнесе водата. Дано да не се налага и аз да се пробвам в такава ситуация, но какво пък, поне ще съм почерпил опит.
                            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

A какав е бензиновия мотор на D-MAX? Каква кубатура? Немога да го намеря. Със 180км/ч варви на 4000об/м.автоматика. Това е перфектно и за лека кола.
                              ZX-12-R;KLR 650;VULKAN 900;JAWA 350 с кош;JEEP CHEROKEE 2.8;SUBARU IMPREZA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X