От: ЕМкомплект Дружба-престъпна небрежност или некадърност.
Валери, аз и с познатите сервизи действам по начина на Борислав...
Уточняване цената на диагностика и след това - вземане на решение на база диагностиката и на база официална оферта от сервиза за труд и материали...
Което не пречеше официален сервиз да ми оферира цена около 2400лв, 'ама без да сме открили проблема - ако се появи още нещо - ще го добавим' 

Валери, аз и с познатите сервизи действам по начина на Борислав...
Уточняване цената на диагностика и след това - вземане на решение на база диагностиката и на база официална оферта от сервиза за труд и материали...
Което не пречеше официален сервиз да ми оферира цена около 2400лв, 'ама без да сме открили проблема - ако се появи още нещо - ще го добавим'

.За мен това граничи с престъпна набрежност,да не кажа по-силна дума.Правете си сами изводите.
 .За мен това граничи с престъпна набрежност,да не кажа по-силна дума.Правете си сами изводите. .Ма то както е тръгнало,може и свирка да се наложи да правя
.Ма то както е тръгнало,може и свирка да се наложи да правя .
.

) срещу определени условия идваш и се самозадоволяваш (ремонтираш)
) срещу определени условия идваш и се самозадоволяваш (ремонтираш)

Условието е предварително обаждане, че може да съм умрял и човек да се разхожда напразно .....от 11.00 до към 20.00 без понеделнк
 Условието е предварително обаждане, че може да съм умрял и човек да се разхожда напразно .....от 11.00 до към 20.00 без понеделнк 

Коментар