Здравейте. Ще бъда много благодарен ако ми помогнете с избор на бюджетна ръчна лебедка. Разглеждам различни китайски варианти като всички не ми изглеждат здраво направени. Необходима ми е за всеки случай а не за ежеднавно /постоянно използване. Карам Nissan Terrano 2. Благодаря предварително !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на ръчна лебедка
Свий
X
-
От: Избор на ръчна лебедка
Ръчна лебедка, особено пък бюджетна, е напълно безсмислена за замисляната употреба. Приложението на такова нещо за вадене на закъсал джип е силно ограничено до малък брой случаи, така че не си взимай, за да не се залъгваш, че имаш нещо.Първоначално публикуван от kokohd Преглед на мнениеЗдравейте. Ще бъда много благодарен ако ми помогнете с избор на бюджетна ръчна лебедка. Разглеждам различни китайски варианти като всички не ми изглеждат здраво направени. Необходима ми е за всеки случай а не за ежеднавно /постоянно използване. Карам Nissan Terrano 2. Благодаря предварително !
Ние не сме неутрални!
-
Някъде из форума имаше описание на една сага по вадене на една обърната тойота,май в Софийските разходки. Та помня,че там дадоха доста положителни отзиви за ръчна лебедка като тази:
http://techlifting.com/component/pag...mart/Itemid,1/o888 37 63 69
Коментар
-
Имаме такива на работа,3-5-10т. но мисля не са предназначени за вадене на закъсали джипове.Първоначално публикуван от Yulianski Преглед на мнениеНякъде из форума имаше описание на една сага по вадене на една обърната тойота,май в Софийските разходки. Та помня,че там дадоха доста положителни отзиви за ръчна лебедка като тази:
http://techlifting.com/component/pag...mart/Itemid,1/.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Тирфор? Това нещо не се вписва в определение "бюджетна ръчна лебедка" ...Първоначално публикуван от Yulianski Преглед на мнениеНякъде из форума имаше описание на една сага по вадене на една обърната тойота,май в Софийските разходки. Та помня,че там дадоха доста положителни отзиви за ръчна лебедка като тази:
http://techlifting.com/component/pag...mart/Itemid,1/Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Това не е тирфор.Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеТирфор? Това нещо не се вписва в определение "бюджетна ръчна лебедка" ...
Тирфора е друго нещо.
Обаче не е и бюджетна ръчна лебедка.
Коментар
-
Защо не помислиш в посока една ел. лебедка като за АТВ.Един Костинбродски дъртак така си вкарва дръгелите в гаража.Има сила повече от пет човека да бутат.Първоначално публикуван от kokohd Преглед на мнениеЗдравейте. Ще бъда много благодарен ако ми помогнете с избор на бюджетна ръчна лебедка. Разглеждам различни китайски варианти като всички не ми изглеждат здраво направени. Необходима ми е за всеки случай а не за ежеднавно /постоянно използване. Карам Nissan Terrano 2. Благодаря предварително !
Коментар
-
Развесели ме.Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеЗащо не помислиш в посока една ел. лебедка като за АТВ.Един Костинбродски дъртак така си вкарва дръгелите в гаража.Има сила повече от пет човека да бутат.Няма невъзможни работи.Тел.0888344659
Коментар
-
Преди да си е купил джек за никакви лебедки да не мисли.
Лебедката - ръчна крачна - ще иска въжета и сапани, а също и навици за ползване, а приложимостта и е ограничена до място където има сгодни дървета.
А както е казал drukman - дърветата само като те видят че почваш да затъваш и се разбягват във всички посоки. Аз бих добавил - застават на едно въже разстояние и ти се кикотят нагло.
Коментар
-
Като нема дървета требва кирка и резервна гума. Става и с колчета и чук. Не е толкова череп дявола.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
И свободен ден.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеКато нема дървета требва кирка и резервна гума.
Коментар
-
Е то шото па докато некой даде да ти извади ще мине четвърт ден.
Изобщо, лебедката е нещо което се изплаща на първото ползване.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар