Здравейте. Ще бъда много благодарен ако ми помогнете с избор на бюджетна ръчна лебедка. Разглеждам различни китайски варианти като всички не ми изглеждат здраво направени. Необходима ми е за всеки случай а не за ежеднавно /постоянно използване. Карам Nissan Terrano 2. Благодаря предварително !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на ръчна лебедка
Свий
X
-
От: Избор на ръчна лебедка
Първоначално публикуван от kokohd Преглед на мнениеЗдравейте. Ще бъда много благодарен ако ми помогнете с избор на бюджетна ръчна лебедка. Разглеждам различни китайски варианти като всички не ми изглеждат здраво направени. Необходима ми е за всеки случай а не за ежеднавно /постоянно използване. Карам Nissan Terrano 2. Благодаря предварително !Ние не сме неутрални!
-
Някъде из форума имаше описание на една сага по вадене на една обърната тойота,май в Софийските разходки. Та помня,че там дадоха доста положителни отзиви за ръчна лебедка като тази:
http://techlifting.com/component/pag...mart/Itemid,1/o888 37 63 69
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yulianski Преглед на мнениеНякъде из форума имаше описание на една сага по вадене на една обърната тойота,май в Софийските разходки. Та помня,че там дадоха доста положителни отзиви за ръчна лебедка като тази:
http://techlifting.com/component/pag...mart/Itemid,1/.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yulianski Преглед на мнениеНякъде из форума имаше описание на една сага по вадене на една обърната тойота,май в Софийските разходки. Та помня,че там дадоха доста положителни отзиви за ръчна лебедка като тази:
http://techlifting.com/component/pag...mart/Itemid,1/Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеТирфор? Това нещо не се вписва в определение "бюджетна ръчна лебедка" ...
Тирфора е друго нещо.
Обаче не е и бюджетна ръчна лебедка.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokohd Преглед на мнениеЗдравейте. Ще бъда много благодарен ако ми помогнете с избор на бюджетна ръчна лебедка. Разглеждам различни китайски варианти като всички не ми изглеждат здраво направени. Необходима ми е за всеки случай а не за ежеднавно /постоянно използване. Карам Nissan Terrano 2. Благодаря предварително !
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеЗащо не помислиш в посока една ел. лебедка като за АТВ.Един Костинбродски дъртак така си вкарва дръгелите в гаража.Има сила повече от пет човека да бутат.Няма невъзможни работи.Тел.0888344659
Коментар
-
Преди да си е купил джек за никакви лебедки да не мисли.
Лебедката - ръчна крачна - ще иска въжета и сапани, а също и навици за ползване, а приложимостта и е ограничена до място където има сгодни дървета.
А както е казал drukman - дърветата само като те видят че почваш да затъваш и се разбягват във всички посоки. Аз бих добавил - застават на едно въже разстояние и ти се кикотят нагло.
Коментар
-
Като нема дървета требва кирка и резервна гума. Става и с колчета и чук. Не е толкова череп дявола.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеКато нема дървета требва кирка и резервна гума.
Коментар
-
Е то шото па докато некой даде да ти извади ще мине четвърт ден.
Изобщо, лебедката е нещо което се изплаща на първото ползване.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар