Обява

Свий
Няма добавени обяви.

дизел около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: дизел около Варна

За Ромпетрол мога да кажа само добри неща,аз съм от Плевен и на циментовият има таква бензоностанция,лятото пообоколихме България,пълнене до преливане 50-51 литра бензин,1000 км,колата фиат брава на 80 000 реални километра с 4 човека и багаж и скорост 100-120 км.Никакви проблеми,много доволен,разхода е с литър по-малко от другите бензиностанций,това са моите наблюдения.

А на Еко след едно зареждане ,вода в бензина,изгоряла бензинова помпа,много ядове и печене по слънцето в най-големите жеги,ядове как да прибера колата,повече там няма да стъпя,бях доволен,но с тази партида ме загубиха като клиент,може да няма общо с темата но реших да ви споделя опита си с нашите мошенници.

Поздрави
    Последно редактирано от FiveFinger; 12-01-08, 21:10.

Коментар

има една малка "бутикова" бензиностанция пред Алексмоторс (горна трака) продава се само 95 и дизел препоръчвам да се опита - добри са . знам че мартин въобще не пести добавките. пък и кафето и раздувката в сервиза са екста.
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

От 2 дена съм на нафтата на РОМПЕТРОЛ във ВАРНА - просто се усеща "прилива на енергия" Вчера на магистралата се "влачих" с 220 .
        Преди да заредя имах 7-8 литра на OMV Alpine Disel - и догоре с РОМПЕТРОЛ Дизел после!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X