никога не съм карал дизел и не знам на коя бензиностанция във Варна и околностите да зареждам.... макар част от работата ми да е свързана с бензиностанциите (но по скоро с фискалната им част), за дизела съм чувал какви ли не легенди и малко ноу-хау от колегите ще помогне много... Пък ако не е имало подобна тема в национален мащаб, може и една анкета да си спретнем кой от къде е доволен като качество на горивата..... - едит: видях че е имало подобни теми, но само за София и са се обсъждали само големи вериги, без конкретни места.....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
дизел около Варна
Свий
X
-
До: дизел около Варна
колега зареждаш си на ОМВ или на Лукоил и това е ако закъсаш на Шел и на никакви други ЕТ... нещо си... особенно зимата и не е лошо за собствена сигурност една добавчица да си слагащ "аз лично съм доволен от Кастрол" във всеки лукойл я има. дано съм бил полезен колега[SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D
Коментар
-
Зареждам предимно на Лук. преди Асп. мост. По-ефтино гориво има над "Мир"- по пътя за хлебозавода. Не ползвай бившата ведомствена бензиностанция на СМК (или както там се води) на крайезерния път в дясно (на километър преди Казашко), с тяхната нафта гарантирано ще береш ядове. Успех!NISSAN PATROL 2.8TD
Коментар
-
Първоначално публикуван от petio-beliata Преглед на мнениеЗареждам предимно на Лук. преди Асп. мост. По-ефтино гориво има над "Мир"- по пътя за хлебозавода. Не ползвай бившата ведомствена бензиностанция на СМК (или както там се води) на крайезерния път в дясно (на километър преди Казашко), с тяхната нафта гарантирано ще береш ядове. Успех!Затова и питам .... Информацията за Лукойл в началото на моста се препотвърждава , така че това ще е второто място явно....
До Мир и до Изчислителния център малките бензиностанцийки са ми клиенти също, но там нямам информация за горивата .... Щом
сте зареждали и няма проблем - ще пробвам и при тях....
Коментар
-
Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение..... Те са ми клиенти и приятели и гарантирано им са хубави горивата... ....PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
Аз също зареждам само от Лукойл до моста.
При условие, че колата ми изключително капризна на тема качество на нафтата, там нямам проблеми. Заради количките, които предлагаха от Шел се наложи да заредя веднъж там. Е няма да се случи отново, дори и да я подаряват ( нафтата, не безниностанцията)Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
Дизела го осират най-вече търговците. Доколкото знам, най-разпространения начин е наистина неволен. Просто, след като се налее в цистерните на бензиностанцията трябва да престои определено количество часове, за да се утаят гнусотиите, а те /търговците/ точно това не правят. Затова доста колеги се оплакват от боклуци в горивото. След като така и така имаш допир с бензиностанции, проучи как трябва да се съхранява дизела и когато ходиш попитай няколко от работещите.
Относно Шел не съм чул добра дума от никой, а един мой приятел от Варна се изказа меко казано "крайно неласкаво" за състоянието на цистерните им /камиони и резервоарите на бензиностанциите/. Аз самият преди години имах проблеми с техния бензин. Недоумявам как все още има хора, които зареждат от там /Шел/.
Коментар
-
Дизел сипвам от бензиностанция Лукойл на магистралата за София, когато няма биодизел на Адмирала.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеДизел сипвам от бензиностанция Лукойл на магистралата за София, когато няма биодизел на Адмирала.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеКъде е тоя Адмирал? И по колко е горивото?Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар