Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Конфискуваха ми колата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Конфискуваха ми колата

А бе не знам какво ще покажеш на немската полиция ама,бай бабо да те не стига.Доста автомобили се прибират на нашата граница по такива схеми и то не само на наши сънародници а и на немските гастербайтери.
    Имаше и случай,при който нашенец бе тръгнал на почивка със семейството си и хоп на границата колата крадена.
    Знаеш ли колко им бе приятна новината на хората с две деца и багаж.
    Не знам какво толкова си мислите за немците,ама като гледам и там какви измами вървят,а и как се осраха покрай бежнаците,тази европолитика до няколко годинки ще им изяде главите.
    Пълно е с всякакви вече в тази Германия и им изпускат юздите/доста се мюсулманизираха горките/

Нали вече ще задължават и жените си как да се облича та да не ги задяват горките бежанци.Това на какво ви прилича.......та на някои им е чудно и на схемата с колите.?
    " И най-тъмната нощ е обречена на изгрева...."

Коментар

Да се похваля днес получих постановление на прокурора по казуса с колата ми. Той постанови да ми я върнат. Така,че в понеделник живи/здрави ще си я взема
      В края на краищата справедливостта възтържествува

Коментар

Re: Конфискуваха ми колата

Страхотно. Жалко за изхабените нерви.

Коментар

Поздравления!

Коментар

От: Re: Конфискуваха ми колата

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
            Страхотно. Жалко за изхабените нерви.
            Такъв ОФФ-РОУД ще и направя сега , като за последно ))

P.S За съвет на хора попаднали при моя казус. Не знаех но явно е много важно , виждам го от постановлението на прокурора. Трябва да се пускат (както и аз направих 2-3 пъти) официални Молби до Прокурора за пускане на автомобила. Това явно е някакъв голям плюс при подобни казуси.

Коментар

Те са длъжни по закон за един месец, (срок, който често не се спазва), или да ти я върнат с разпореждане на прокурора, или да ти я конфискуват на някакво основание за извършено престъпление, но... От компютъра на КАТ свалена ли е вече да не свети с червено, че се издирва? Ако не е свалена можеш да си я караш с прокурорското разпореждане в България, но не можеш да я продаваш, (защото не може да се прехвърля), не можеш да я бракуваш и не можеш да излизаш в чужбина с нея, ако се издирва в Шенгенското пространство.
              Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
              Златомир Попов - Forry

Коментар

Пиши и в понеделник, че всичко е наред.
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
                  Ако не е свалена можеш да си я караш с прокурорското разпореждане в България, но не можеш да я продаваш, (защото не може да се прехвърля), не можеш да я бракуваш и не можеш да излизаш в чужбина с нея, ако се издирва в Шенгенското пространство.
                  Аз имам такава кола. Имам прокурорско постановление от 2006г някъде. Реших преди 2 години да я продавам, намерих купувач, който много я хареса. Той отишъл в КАТ, за да я провери по някакъв начин преди да правим сделка, и там излязло, че има запор за продажба.
                  Това нещо може ли да бъде премахнато по някакъв начин при положение, че имам прокурорско постановление, и че от Интерпол не се издирва? Съдбата на колата само на части ли е? Защо не свалят запора, след като има прокурорско постановление?

Коментар

На колега избрахме CRV,отиде в КАТ и се оказа че има запор за задължения към топлофикация,сметките платени,но съдия изпълнител не вдигнал запора,с връзки за три дни,нещата бяха ок,незнам дали случая е такъв с вашия.
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Прокурорът, който е освободил това МПС с разпореждането си от наказателният паркинг не може да го свали от компютъра, където е обявено за издирване. От този компютър може да го свали това МПС само този, който го е качил там. Мисля че в София има офис на Европол. Там ако се отиде с всички документи на това МПС от данъчни, КАТ, следствието, прокурорското разпореждане и т.н. може да се отправи искане за свалянето от компютъра за издирване. В противен случай каране само в България, както писах по-горе, без продажба и даже без бракуване.
                      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                      Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Разбира се, че има.

1. Някой нещо открадва
                        2. Аверчето му в местната полиция "сбърква" номера на издирваната таратайка и така му дава ценно предимство по време.
                        3. Издирваната кола безпрепятствено минава граници и митници.
                        4. От сбъркания номер някой, далеч от там, яде хурка няколко месеца (или просто си губи колата)
                        Или някой има зъб на колегата и е решил да му врътне кушия ....
                        РенеГАД
                        VW Golf V Variant 1.9 TDI
                        Honda HR-V 1.6i 4WD
                        "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнение
                          Или някой има зъб на колегата и е решил да му врътне кушия ....
                          Малко е вероятно защото няма начин да знае на кого врътка кушия, за сметка на това лесно се разбира кой е. Ако някой все прави проблеми по един или друг начин ще го репресират, затова трябва част от корупционния поток да стига до него - да се откупва.

Коментар

От чисто любопитство - какъв е произхода на фау-ве-то?

Коментар

Има ли развитие по случая?
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Да вече си взех автомобила и си го карам. Даже сега планирам да го обслужа ))
                                Има още няколко неща ,които трябва да се направят за да е на 100% изряден, но е въпрос на време.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X