От: Конверсия от въздушно окачване към пружинно при 4Х4 автомобилите!
Може би ще те разочаровам, но винаги съм държал колите ми да се поддържат технически и външно във вида, в който са излязли от завода! Това с 300-400к.с. си е твоя измишльотина и никога не съм го споменавал! Колкото до немотията - един качествен кит с пружини е над стойността на някои възглавници и рециклиране на компресора например!
От това, което четох по чуждестранните форуми е, че най-често смяната от едното към другото се прави, когато обикновенно проблема с въздушното окачване се появил 1,2,.... пъти и собственика не иска да се раздели с колата, а със самия проблем. Като отзивите винаги бяха, че колата вози по-стабилно (естествено и по-твърдо, което не е фактор особенно когато имаш добре развита инфраструктура)!
Първоначално публикуван от cecoa1
Преглед на мнение
От това, което четох по чуждестранните форуми е, че най-често смяната от едното към другото се прави, когато обикновенно проблема с въздушното окачване се появил 1,2,.... пъти и собственика не иска да се раздели с колата, а със самия проблем. Като отзивите винаги бяха, че колата вози по-стабилно (естествено и по-твърдо, което не е фактор особенно когато имаш добре развита инфраструктура)!
И разбира се - възможността да се променя...
Коментар