Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой знае ли как е устроено задвижването на Рено Трафик 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Някой знае ли как е устроено задвижването на Рено Трафик 4х4

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    Имаме 4 мастер/мовано - НЕМА ТАКИВА БОКЛУЦИ!
    По-скоро имах в предвид първото поколене поколение. С цял преден мост и раздатка VG100/VG150
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Сигурно има много видове де, ама мен ме интересува най-късия пътнически 8 места от 1990 +/-5г

...
      Когато се интересувах по-сериозно, ми направи впечатление, че на почти всчки марки вариантите х4 бяха само пътнически и късите бази.
      Гледах бусовете само след 90г.

Се ше си харесаш нещо,
      но мисля че най-големия пролем, за "1990 +/-5г", ще ти е да намериш нещо със здрави ламарини.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
        Все бягаш от правилната марка за бусове 4х4 - ФВ.
        Не ми харесват немските и това е. Лично отношение, няма връзка с техниката. А най-много не ми харесват VW.

Коментар

Робуването на марка и съзнателното отричане на нещо направено с акъл и читав материал е глупаво - личен съвет като препатил.

Коментар

... Както и изконното българско германофилство и робуването на VAG-групата.
            Едно мижаво Поло, дето е една корубка и абсолютно недоразумение като кола, комфорт и возия, струва колкото две друга марка коли, които са в пъти по-добре във всяко едно отношение.
            Заставам зад Ясен.
            Прощавайте за спама!
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ясене, лично познавам търговския на Рено камиони в нашия град. Днес следобяд ще ида да го видя да ме насочи къде точно я има твойта пущина. Не, че аз незнам, просто ми се струва, че има и по-лесен вариант. В армията е жандармерията е пълно с такива дъргели, но Франция е голяма, поделения има безброй и точно търговския в Рено знае всички шашми за да се намери нещо хубаво и да е за стотинки. Арното в случая е, че машините в поделенията са обслужвани и подържани жестоко, всички са с пълен комплект инструменти, резервни гуми, добре обути са и са много чисти. Навремето снабдявах поделения с камиона години наред, видял съм всичко и трябва да ти кажа, че тука е драконовска дисциплина и чистота, капралите са кучета и гонката е денонощна. Така, че имай малко търпение, ще те оправим!
              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                ... Както и изконното българско германофилство и робуването на VAG-групата.
                Едно мижаво Поло, дето е една корубка и абсолютно недоразумение като кола, комфорт и возия, струва колкото две друга марка коли, които са в пъти по-добре във всяко едно отношение.
                Заставам зад Ясен.
                Прощавайте за спама!
                Сега вземи въпросното поло, и вземи еквивалентното му пежо или рено от същите години. Кое по-точно им е по-добро, че нещо не се сещам?
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  и вземи еквивалентното
                  Това си е натискане по мазола. То е ясно че има някаква връзка между търсене и предлагане,цена и качество. Няма да искам месо в салам за 3-4лв. кг освен, ако не е дело на магьосници.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Сега вземи въпросното поло, и вземи еквивалентното му пежо или рено от същите години. Кое по-точно им е по-добро, че нещо не се сещам?
                    2008г. аз си взех Лагуна 1995 за 4500 лв, а тъст ми си взе Пасат Б4 1993. Още тогава Лагуната беше в много по-добро състояние, с климатик и по-мощен двигател. До момента Пасата е кърпен и боядисан, гори масло по литър на 1000 км, веднъж му е сменяно всичко по предницата и сега пак си тропа. Вече пали трудно. Абе в период на полуразпад. Лагуната си е в не по-лошо състояние от колкото при покупката. И аз сменях задни амортисьори, два накрайника и шарнир и стартер правих два пъти. Тогава и аз исках Пасат , но читава бройка за по-малко от 6500 нямаше, тъст ми пък не искаше кола с п*** на капака и за това от целия чувал изкара мъжкия полов орган...
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Момчетааа.. пак почнахме да сравняваме кой на какво е фен, кой какво има и кой какво иска да има.
                      Дайте да ориентираме Ясен към какво да се насочи, а пък ако с е насочил какво да гледа и какви са болежките на конкретното возило.
                      Много добре знаете, че е въпрос на конкретен екземпляр и късмет всичко, а и коли на старо...
                      И все пак ако се вгледаме в конструкторските решения, французите и италианците - ми не ме кефАт офобено, пак лично мнение...

п.п. ДА, аз съм строго ЗА колите от ВАГиналната група, но това си е мое мнение

Коментар

Стари коли няма как да сравняваш обективно, по простата причина че са.... еми стари. Tigerhunter по-горе говори за недоразумения, предполагам чисто технически - еми ще се радвам да ги чуя.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не говоря за технически недоразумения, а за неоправдано висока цена за пластмасова кола, пък била тя качествено сглобена и с качествени пластмаси ( по мои наблюдения, не е така). С дървена возия и нулев комфорт.
                          За цената на едно поло, човек може да си купи среден клас кола в по-добро състояние и да я обслужи и да си напълни резервоара, че и за винетка ще му останат. Не е задължително алтернативата да е френска.
                          Ваг държат неоправдано високи цени на пазара за коли втора употреба у нас, според мен не особено заслужено.
                          90% от българите избират и карат кола заради марката.
                          Спирам да спамя.
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Да не съм карал ВАГ, да не знам. Коли като коли.

За себе си с известни проби съм установил че ми е удобно да шофирам почти всякакво Рено, почти всичко американско, някои Фиат, старите Лада, единици японски (категорично без Тойота) и нищо немско. Защо е така и кое е общото между тях - не съм установил, не съм се много и старал. Имам предостатъчен избор от всякакви таратайки - стари, нови, големи, малки и тн

Освен това предпочитанието ми не е особено силно. Ако пък е много важно - и BMW даже ще карам.

Коментар

Цената я определя пазара, а там случайностите са рядкост. В Албания например Мерцедес е на почит, и понеже е така, за тая марка се намира всичко на съответните цени, има и кой да сервизира във всяко затънтено село и т.н.

Коментар

Не знам защо авторът на темата се е насочил точно към рено трафик , но му препоръчвам , ако ще търси такова , поне да е от по-новите (след 93-та година) , защото са с променени стопове , табло и интериор и много често с подгрев на задните стъкла , централно заключване , хидравлика , abs и хидравлика на волана. Екстрите , които се предлагат до 93-та година са подгрев на задните стъкла + чистачки , хидравлика и подгряване на шофьорската седалка , нищо друго . Моето беше поръчано с тях , но си дойде базово - дори без преграда между товарното помещение и кабината .
                                Toyota Avensis 1ad-ftv 2007
                                Toyota Rav4 2ad-ftv 2014 awd

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X