Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шпренгване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шпренгване

Газ или Ужаз ще стягаш.
    Щото па там ептен няма смисъл от шпренгване.

ПП Знам че не се пита, ама на колко си ако не е тайна
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Газ ще стягам,на 19съм

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Газ или Ужаз ще стягаш.
        Щото па там ептен няма смисъл от шпренгване.
        Що пък да няма?
        Много по-добре е с по-висока рама, отколкото с ниска. Отделно, че характеристиките на окачването са сметнати като за нови ресьори.
        Визията е съвсем отделно.
        Знаеш ли каква разлика е като видиш една натопорчена УАЗка, спряна до такава с уморени ресьори?
        Знаеш де, ама явно не си си го представял.

Напоследък се замислям да продам Франко, и да си взема една ужаска. Като я пипна както си знам-ще стане сериозна машина, която в същото време ще е и "стрийт лийгъл"
        Баси термините...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Що пък да няма?
          Щото:
          а) съвецкото желязо и да го ковеш и да не го ковеш си е съвецко желязо
          б) нови руски са по-евтини от хамалогията по шпренгването, която е и с неясен резултат поради гъзоръки майстори
          в) може да реши да го направи с нови хубави ресори

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
            BJ42 04 1982
            FJ62 11 1983 skipe blago4x4
            LZ 2 BHB

Коментар

Първоначално публикуван от tatii Преглед на мнение
              може да ги свалиш и пратиш във Шумен КТА Мадара - Ресиори отдела има телефон спеца е Цецо от 100г само това правят и технологията им е най -добрата
              тел 0887803521
              Би ли споделил колко ресьора си шпренгвал в КТА МАДАРА - Ресьори и какъв е крайния резултат от стогодишния опит на Цецо ???
              П.П: цеха за ресьори на КТА МАДАРА се намира в село Хитрино ,община Шумен.
              rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
              0898 51 31 46

Коментар

Първоначално публикуван от edin_lyd Преглед на мнение
                Би ли споделил колко ресьора си шпренгвал в КТА МАДАРА - Ресьори и какъв е крайния резултат от стогодишния опит на Цецо ???
                П.П: цеха за ресьори на КТА МАДАРА се намира в село Хитрино ,община Шумен.
                На самурая съм с ресьори от КТА Мадара от 3 години е не са мръднали
                Suzuki Samurai 420i

Коментар

Само да кажа, че от ресьорите(както и от пружините де) се очакват и други качества, освен "да не мръднат".

Беше то едно време когато се правеха по много бройки на ден, и температурните режими в пещи и охлаждане са както е по книгите.
                  За пет ресьора, с по 8-10 листа на ден вече се говори за занаятийство. Колкото и да има техника, и майстори...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Само да кажа, че от ресьорите(както и от пружините де) се очакват и други качества, освен "да не мръднат".

Беше то едно време когато се правеха по много бройки на ден, и температурните режими в пещи и охлаждане са както е по книгите.
                    За пет ресьора, с по 8-10 листа на ден вече се говори за занаятийство. Колкото и да има техника, и майстори...
                    Под "не са мръднали" колегата вероятно има предвид факта , че джипа си му стои натопорчен , а ресорите все още не са провиснали като на дядо ми скротума .

Едно от основните качества , което се изисква от пружината/ресора е ....да пружинира .
                    Та в този смисъл ми е любопитно : когато в Мадара са се правили "по много бройки на ден" , за шпренгване ли говориш или за производство на нови ресори ?
                    Аз подозирам де - за какво става дума , щото едва ли някой е измислил ново "Металознание" .

Иначе , "алхимици" дето преоткриват топлата вода - дал Господ и в този Форум
                    А това е само поредната тема .
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Аз не разбирам какво всъщост казваш ,или това е поредното Ви мнение?
                      FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
                      BJ42 04 1982
                      FJ62 11 1983 skipe blago4x4
                      LZ 2 BHB

Коментар

Първоначално публикуван от blago4x4 Преглед на мнение
                        Аз не разбирам какво всъщост казваш ,или това е поредното Ви мнение?

Ако питането е към мен , поредното ми мнение (в поредната тема за шпренгване) не се е променило .

... а след като за 18 години ....

Първоначално публикуван от blago4x4 Преглед на мнение
                        ...С коване се получава,но е трудно и затова не се захващат. За 18 години събрах един палет с листи и реших да опитам 10 кг чук понеже с валяците е временно....
                        ... вероятно ако решиш да събереш още един пакет , то след 36 години ще разбереш и какво съм искал да кажа ...
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Вижте това. Два кемпера с увиснали, шпренгвани и изправени ресори, карат вече така.
                          Резултатите са повече от добри:
                          Последно редактирано от Паджеровод; 17-07-15, 07:14.

Коментар

А каква е горе-долу цената за въпроснто шпренгване? За Ужаска става дума ... ресорите са почти прави вече. Иначе как вървят новите като цена някой има ли идея?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X