Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шпренгване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шпренгване

Здравейте на всички,имам един въпрос към вас .. какво ще каже шпринговане на ресори и как точно става и кое е по-добре да се шпринговат или да се купят нови?

П.П Момиче съм

От: Шпринговане

Шпренгването на ресори е малотрайно - ден до пладне. По скоро вкарайте допълнителен лист или направо пазарувайте нови. Успех!
    LZ1AIV

Коментар

Че за кво се интересува момиче от ресори?
      Шпренгване на по-прост български е дъгово изковаване, може да е топло или студено.
      Става, стига да има кой да го направи като хората, затова простия отговор е нови.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Че за кво се интересува момиче от ресори?
        Шпренгване на по-прост български е дъгово изковаване, може да е топло или студено.
        Става, стига да има кой да го направи като хората, затова простия отговор е нови.
        Май не останаха майстори, дето да разбират технология от преди 100 години.
        Иначе 'набедени майстори' - бол.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          Май не останаха майстори, дето да разбират технология от преди 100 години.
          Аз го мислех за някакъв хай-тек, нещо валцуване някакво, а то това ли било:

България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            Аз го мислех за някакъв хай-тек,
            Не е хай-тек а маАй-тек!

Коментар

От: Шпренгване

Първоначално публикуван от monssche Преглед на мнение
              Здравейте на всички,имам един въпрос към вас .. какво ще каже шпринговане на ресори и как точно става и кое е по-добре да се шпринговат или да се купят нови?

П.П Момиче съм
              Пета/швста година карам едната ми джипка със студено шпренговани задни ресьори. Не са клекнали и няма промяна след като улегнаха. Струваше точно колкото е цената на нови ( без поръчка, доставка и чакане) включително, демонтаж, шпрегване, поставяне с нови втулки , демек даваш колата, взимаш колата.

Поинтересувай се къде най много са клиентите на баничарки, бусове, те са най масовите клиенти и съответно работилница с опит.
              Последно редактирано от Жоро Байкушев; 04-05-15, 17:45.
              В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
              В. Иванов

Коментар

Не става или няма кой да ги направи и сьбере готови за монтиране на автомобила?
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

За кое населено място? В Горубляне - София правят ресори, на служебните L200 там ги правим. На времето имаше един лаф - да шпренгвам ресорите, че да се натопорчи задницата, става страхотия, мечтата на таксиджията.
                  The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

може да ги свалиш и пратиш във Шумен КТА Мадара - Ресиори отдела има телефон спеца е Цецо от 100г само това правят и технологията им е най -добрата
                    тел 0887803521

Коментар

За ресьори съм признал наш колега gogo16. Бих му присъдил даже професорска титла. Има богат, практически опит със събирането на цял ресьорен пакет. Не е проста работа и си има доста чалъми. Не става само с четене. Понеже има ресьорно Роки "все още". Не е само до шпрегване.... Аз съм по- бос в тая област и си купих нови...

Коментар

Аз също се пробвах на моите с шпренгване, това е разликата между чукания и нечукания............тези с изкривено подсъзнание да не четат.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150210_125019.jpg
Прегледи:2
Размер:240.6 КБ
ID:5658031
                        0885602543- Стефан

Коментар

Първоначално публикуван от tatii Преглед на мнение
                          може да ги свалиш и пратиш във Шумен КТА Мадара - Ресиори отдела има телефон спеца е Цецо от 100г само това правят и технологията им е най -добрата
                          тел 0887803521
                          Ъъъ, не. Преди бяха добри, ама вече не е същото.
                          Едно е да правиш по 200 ресьора на ден, друго е по 20 на седмица. Технологията е доста различна. Не, че не си знаят работата де, ама напоследък само лоши неща вадят.

От опита в сервиза мога да препоръчам варненската фирма "Нити". Наистина качествена продукция, доста по-добра от тази на "Мадара-ресьори".
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

С коване се получава,но е трудно и затова не се захващат. За 18 години събрах един палет с листи и реших да опитам 10 кг чук понеже с валяците е временно.
                            FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
                            BJ42 04 1982
                            FJ62 11 1983 skipe blago4x4
                            LZ 2 BHB

Коментар

Интересувам се,първо от както се помня,колите и джиповете са ми слабост,второ исках да го уча,но майка ми не ми позволи и трето,планирала съм да стегна джипката на дядо и да си я карам аз,защото от возията на джип до возията на лекавтомобил разликата е огромна

Благодаря вииии
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-05-15, 19:47.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X