Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На къде отива 4х4 света
Свий
X
-
От: На къде отива 4х4 света
Шах с пешка. Щом казваш...Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеГоблине, нито един от показаните от теб модели не е мислен да се експлоатира извън пътя. Въпреки 4х4 и рамата.
Дефинирай си тогава по-точно темата. Примерно кой модерен в момента продаващ се нов граждански модел на коя марка е мислен да се експлоатира извън пътя, за да знаем за какво говорим.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
По-скоро такива вече няма. Примерно Професионал серията на Г, 7-а серия на койота и УАЗ, още няколко месеца, доколкото още не са спряли Хънтъра.Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеШах с пешка. Щом казваш...
Дефинирай си тогава по-точно темата. Примерно кой модерен в момента продаващ се нов граждански модел на коя марка е мислен да се експлоатира извън пътя, за да знаем за какво говорим.
За да е ясна разликата
Гъзария:
https://www.facebook.com/topgear/vid...type=2&theater
Извън пътя:
Все е 4х4, вероятно има и рама.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Мани го CRV и в частност моя, това е субективно и не е отправна точка за каквото и да е, нито мерило за джипки. Използвай база за сравнение класическите машини и техните възможности, виж ТТ данните на италианските деривати на марката.Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеАбе пак не ми стана ясно защо им викаш пародия. Само защото са деривати на Fiat, или защото в контекста на темата (4х4 офроуд) са пародия в сравнение с CRV...
м/у другото на кои модели на Fiat са деривати моделите на Jeep?
Но ако много държиш дори и с CRV може да ги сравниш. Айде по проходимост (там CRV ще го бие така или иначе) не, щото и двете не са правени за целта, ама ако кажеш по надеждност, непретенциозност, ако искаш и по пазарна цена във времето. Но пак казвам- CRV не е отправната точка и еталона за сравнение.Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!
Коментар
-
Уточнявам си въпроса...Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеПо-скоро такива вече няма...
"...кой модерен в момента продаващ се нов граждански модел..." да се чете "...кой модерен - в смисъл на модерно проектиран - скоро, а не претоплена/доработена/все още произвеждаща се версия на многодесетилетен модел, в момента продаващ се нов, граждански..."
Щото иначе темата си става шита по поръчка и с никаква възможност за дискусия.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Нисан Патрол 4.8 2009(?) продаващ се и в момента на същата цена като модела от 2014.Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеШах с пешка. Щом казваш...
Дефинирай си тогава по-точно темата. Примерно кой модерен в момента продаващ се нов граждански модел на коя марка е мислен да се експлоатира извън пътя, за да знаем за какво говорим.
Модата е нещо дето е относително и мноооого комерсиално, Мечо Пух. С поздрави и най добри чувста.
Байкушев.
В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
-
То не че няма нови, старите се отказват.
Значи отиваме към комби с проходимост на Москвич 408?
те това седя и се чудя.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=fgsjuKwEYg4
https://www.youtube.com/watch?v=sFr_As24IhM
Това само за оправяне на вкуса.Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.
Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...
Коментар
-
И по качество, и по качество почнаха да го докарват до Москала...Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеТо не че няма нови, старите се отказват.
Значи отиваме към комби с проходимост на Москвич 408?
те това седя и се чудя.

Това е лъч светлина в мрака. А също и прекрасен пример как да съчетаеш новото със старото и да направиш шедьовaр. Дано не изоставят идеята и да не се предадат под натиска на "тъмните пазарни сили"...Първоначално публикуван от Сианга Преглед на мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=fgsjuKwEYg4
https://www.youtube.com/watch?v=sFr_As24IhM
Това само за оправяне на вкуса.Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!
Коментар
-
Това в клипа ли е извън пътяПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеПо-скоро такива вече няма. Примерно Професионал серията на Г, 7-а серия на койота и УАЗ, още няколко месеца, доколкото още не са спряли Хънтъра.
За да е ясна разликата
Гъзария:
https://www.facebook.com/topgear/vid...type=2&theater
Извън пътя:
Все е 4х4, вероятно има и рама.
...май моето работно место е повече от извън пътя ...На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Wenn das auf Dauer waere, dann Respekt. (Ако това е така дългосрочно/постоянно, браво!)Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеТова в клипа ли е извън пътя
...май моето работно место е повече от извън пътя ...[ATTACH=CONFIG]796460[/ATTACH]Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!
Коментар
-
Не ги решавам тези неща аз та да ги отрязвам, но все пак като управител на фирмата правеща 99% от обученията по каране извън пътя на всякакви подобни организации в нашата държава имам доста точна представа кое, как... А като вносител на оборудване от няколко от водещите фирми в Австралия случайно съм наясно и с тамошният пазар... С две думи, каквото било, било...Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеOпитваш се с един замах да отрежеш горско/селкостопанските, инфраструкторо поддържащи, полицейско/жадармаристки и т.нт нужди
В момента сме на етап обучение, какво прави водача, когато на стръмен хлъзгав склон му изгасне "ютилити" машината... Щото да спомена, че на някои нови модели и раздатката и 4х4 се включват с копче..., което не че нещо страшно, ама като се завърти ключа за да се пали след като е изгаснала машината, се....... рестартира и трябва пак... Може да звучи олигофренски, но не съм виновен аз, напомням го само като констатация, която правя със съжаление...
И малко странични наблюдения. Понавъртял съм доста километри в Западна Европа, наскоро пак ми се наложи да врътна едни 5000 до Антверпен и обратно... Ако щете вярвайте, 4х4 машина вече там няма... За целият път съм видял един Нисан Патрул... Един и то в Холандия... Едно време където и да спра имаше поне няколко такива машини наоколо...
Коментар
-
И още нещо. Не се заблуждавайте, че за трети пазари се правят някакви супер 4х4 от старите модели, които са много "корави"... За съжаление няма такова нещо, за никъде вече няма такива машини, дори за ООН... Има някакви смешни хибриди, между нова и стара технология, като да речем, шаси от старата Тойота, заден мост какъвто трябва, преден смешен, скоростна кутия от малката и двигател от новите... И всичко това под всякаква критика...
Коментар
-
Това е самата истина. За една година, статистически, тука съм видял 2 Toyota LC 80 и няколко Геги. Това е. Вече няма от "другите".Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеИ малко странични наблюдения. Понавъртял съм доста километри в Западна Европа, наскоро пак ми се наложи да врътна едни 5000 до Антверпен и обратно... Ако щете вярвайте, 4х4 машина вече там няма... За целият път съм видял един Нисан Патрул... Един и то в Холандия... Едно време където и да спра имаше поне няколко такива машини наоколо...
Нали на скоро пуснаха на 70 серия на LC някви съвременни реплики със същия мотор и шаси или и тях са ги окепазили?Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеИ още нещо. Не се заблуждавайте, че за трети пазари се правят някакви супер 4х4 от старите модели, които са много "корави"... За съжаление няма такова нещо, за никъде вече няма такива машини, дори за ООН...Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар