Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Внос на кола от Германия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за Внос на кола от Германия

Първоначално публикуван от milenzh Преглед на мнение
    Жилетка,аптечка предполагам трябват...колата е с летни гуми,но дилъра ми е подготвил комплект зимни гуми,които ще ги сложат.
    А става ли за един ден да оправя всичко с номерата и да мога да тръгна,при положение,че от автокъщата ще асистират.
    Да, няма да има проблем, стига да е работен ден. Т.е. събота и неделя не става.
    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Събота до обяд не е проблем, пак става.

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
        Да, няма да има проблем, стига да е работен ден. Т.е. събота и неделя не става.
        В понеделник сутринта в 9.00 съм в автокъщата,тест драйв,оглед на колата,ако я харесам,слагат зимните гуми/с по грознички джанти са ,затова и в момента е с летните гуми с оригинални джанти/,летните с джантите в багажника и с дилъра отиваме да оправяме номерата.
        Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Първоначално публикуван от vasil lazarov Преглед на мнение
          Събота до обяд не е проблем, пак става.
          Зависи къде. Например в Нюрнберг не става.
          За там където ще е колегата не знам.

Коментар

Зависи къде. Например в Нюрнберг не става.
            За там където ще е колегата не знам.
            Преди няколко часа ми се обади дилъра и уговорихме кога ще съм при него,държеше да съм
            най-късно около 9,00 сутринта,че да можем след тестването да оформим документациите в нормално време.
            Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Преди няколко часа ми се обади дилъра и уговорихме кога ще съм при него,държеше да съм
              най-късно около 9,00 сутринта,че да можем след тестването да оформим документациите в нормално време.
              Е, ти няма да си му първия. Изхождам (и пожелавам) да е коректен и да си знае работата. Ако всичко е наред ще се оправите за нужното време и още същия ден може да поемеш за БГ. Пожелавам късмет и успех за всичко и безавариино завръщане.

Коментар

Е, ти няма да си му първия. Изхождам (и пожелавам) да е коректен и да си знае работата. Ако всичко е наред ще се оправите за нужното време и още същия ден може да поемеш за БГ. Пожелавам късмет и успех за всичко и безавариино завръщане.
                Благодаря колега
                Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Първоначално публикуван от valka Преглед на мнение
                  Жълтите номера са САМО ЗА ГЕРМАНИЯ !
                  И за Франция, мойта още си е на жълти вече 1 година.
                  Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                  Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Момчета, много горещо ви моля да престанете да съветвате хората да ползват GPS на дълъг път !!!!!!!!
                    Пущината се ползва само в града за намиране на адрес, на дълъг път ползвайте карта и атлас!!!
                    Гъмжи от табели, на табелите има номера на пътя, ползвайки картата ясно виждаш къде си, къде отиваш и можеш да планираш. Карайки по GPS какво виждаш? На баба ти хурката!
                    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Дилъра от автокъщата /доколкото го рабрах по телефона на немския му английски/ ще съдейства за документацията за експорт.
                      Това е най-добрия вариант ! Успех, но-о-о...не минавай през Румъния..безброй ограничения и ти се вгорчава живота..не е толкова трагично през Чехия, още повече , че сега ремонтират магистралата, после газ през Сърбия и си на Калотина !
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Ммм, тчно тука не съм много съгласен с тебе. Жпса почва да мрънка близо 1 км преди отбивката и мрънка докато не я минеш. А с карта и атлас трябва дазнаеш наизуст всяко селище, през което преминаваш. Ако се ползват актуални карти, няма шанс да подминеш и да забиеш в грешна посока. Да не говорим за ТМ трафика, дето те предупреждава за изменения в последата минута.
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                          Това е най-добрия вариант ! Успех, но-о-о...не минавай през Румъния..безброй ограничения и ти се вгорчава живота..не е толкова трагично през Чехия, още повече , че сега ремонтират магистралата, после газ през Сърбия и си на Калотина !
                          ДА през Румъния се отказах,в началото мислех оттам че мислех за Сърбия ми трябва паспорт,но явно не трябва,затова ще мина през през "царския път:,макар и малко по-дълъг,но в "виамишлен" ми изличислява около 1700 км. в магистрали,което е супер.
                          Благодар колеги за съветите..сега остана колата да е ОК
                          Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                            Ммм, тчно тука не съм много съгласен с тебе. Жпса почва да мрънка близо 1 км преди отбивката и мрънка докато не я минеш. А с карта и атлас трябва дазнаеш наизуст всяко селище, през което преминаваш. Ако се ползват актуални карти, няма шанс да подминеш и да забиеш в грешна посока. Да не говорим за ТМ трафика, дето те предупреждава за изменения в последата минута.
                            Аз съм с Igo myway..вчера изтеглих карти за европа,пробвах я,работи..не знам доколко е актуална,но наистина с навигация ще е много по леко.
                            Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Колеги,не съм сигурен дали е правилното място да питам,но така или иначе съм почнал тук...става въпрос за това ,как мога да регистрирам колата
                              категория N1 в България,дали дилъра може да ми я продаде с такава категория или трябва задължително да е такава от завода-производител,
                              или ако си е М1 категория,мога ли в България да я регистрирам N1.Въобще отнася се за хомолагация N1 -интересува ме не заради ДДС,а заради годишния
                              данък.Колата да спомена пак е Honda CR-V 2009
                              Благодаря
                              Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Много хубава и полезна тема !
                                Миналата година правих подобно проучване и горе долу нещата се покриват на 100 % .
                                Лично за себе си реших , че по-евтино и безпроблемно ще ми бъде да използвам услугите на автовоз и така направих !
                                Успех в покупката и огромна благодарност на колегите споделили мнение в темата !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X