Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Секрет за секретни гайки ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Секрет за секретни гайки ?

Здравейте,
    първо извинявам се ,че пиша в 4х4,но няма къде другаде... Та, имам Rover 25 с алуминиеви джанти. Те са ,разбира се, с по 1 гайка,която се води "секрет". Тази гайка се развива със специален ключ,който ,обаче, при мен е счупен.
    Ключа представлява това - http://postimg.org/image/wmi54k591/

Та ,питам има ли някой от Пловдив,който да разполага с такъв ключ? Целта ми е да си сваля тъпите секретни гайки и да си сложа обикновени.

пп. В форума на Роувър е пълно мъртвило и никой не отговаря,затова пиша тук.

Благодаря предварително.

От: Секрет за секретни гайки ?

Отиваш в някой добър сервиз за гуми.Трябва да имат специални вложки,с които ще ти махнат секретите.
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Има,ама искат много. По-добре ще ми е да взема секрета от някой.

Коментар

Вземи едни гарги
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Желая ти късмет с този вариант(със същия секрет)! Ще ти е нужен.
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Е то понякога и с чук и секач става, ама според-зависи от някой фактори
            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
            Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Вземи едни гарги
              То хубаво,ако беше стоманена джанта,ама е алуминиева и гайлата е навътре :Д Иначе вече да съм ги хванал с чирака и да съм ги развил...

пп. Номера на секрета е 30

Коментар

Първоначално публикуван от Satori Преглед на мнение
                Здравейте,
                първо извинявам се ,че пиша в 4х4,но няма къде другаде... Та, имам Rover 25 с алуминиеви джанти. Те са ,разбира се, с по 1 гайка,която се води "секрет". Тази гайка се развива със специален ключ,който ,обаче, при мен е счупен.
                Ключа представлява това - http://postimg.org/image/wmi54k591/

Та ,питам има ли някой от Пловдив,който да разполага с такъв ключ? Целта ми е да си сваля тъпите секретни гайки и да си сложа обикновени.

пп. В форума на Роувър е пълно мъртвило и никой не отговаря,затова пиша тук.

Благодаря предварително.
                Счупен е защото някой е затягал с пневматичен гайковърт. Колкото и да искат давай ,щом се наемат.Предполагам дават гаранции за джантите ,и ако скъсат щпилка подменят за тяхна сметка.

Коментар

Вложка за гедоре със стоманени игли в нея.Идеята е да се развиват с един ключ различни гайки.Иглите са на пружина,натискаш вложката върху главата и част от иглите се избутват на вътре а останалите го ''обикалят''.Струва си да се опита според мен.
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vlogka-universalna-zr-03sa3-zimber-tools.jpg
Прегледи:1
Размер:24.3 КБ
ID:5617625

Коментар

Хубаво тоя ключ,но от къде.
                    Центъра "Диана" в Пловдив(този за гуми) ми казаха,че ще ми дадат кординати на техен "партньор",който да ми ги развие.

Коментар

Тези ключове ги има по битаците. По-добре от някой магазин, в "Гарван" имат единия размер. Не се знае ще влезе ли в джантата и дали ще издържи развиването, не са здрави като конструкция.

Коментар

Тоя ключ мисля, че го има при колегата с ник майстор от форума.
                        Нива е горски автомобил (когато изобщо се брои за автомобил).

- Ясен

Коментар

За имане - има, ама за джанта няма да устиска, еле пък за Халуминиева и щом са ги навили с пистолета.
                          С една дума - не продавам този ключ за развиване на джантови болтове, за други става.
                          подаръци за мъже от FACOM
                          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Развиваш несекретните гайки.Вдигаш на крик.Подпираш да не падне.Да остане само секретната гайка.Хващаш колелото с две ръце-срещуположно.Лашкаш няколко пъти навътре-навън,да се люлее около секретната гайка.Би следвало да я после да я развиеш на ръка.Преди 22 години едно борче по този начин показа на стругар,че се занимава с глупости,правейки "секретни" болтове.Надявам се да мога да помогна.Успех и късмет!

Коментар

Стига да има достатъчно луфт междъ шпилките и джантата, щото е гайка , а не болт.
                              подаръци за мъже от FACOM
                              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X