Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Секрет за секретни гайки ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Секрет за секретни гайки ?

Пробвай да намлатиш най-близкия по размер дванадесетостен с чука и после с пневматичен гайковерт . Остава после само с един пробой да избиеш гайката от вложката на менгеме.
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Ще пробвам с набиването,но трябва да намеря данадесетостен, че имам само шестстенни. А гайката не е завъртана с пневматичен пистолет. На ръка е стягана (малко с крак),но метала на секретния ключ е много калпав,една идея по-здрав е от олово...

Коментар

След още една страница ,пак ще стигнеш до човека на гумаджиите.А може и до сервиз,за смяна на шпилка.

Колко па пари искат тия за една гайка!?
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Секрета е от тип които се изработва за 15 мин. Просто не сте попаднали на правилния човек.
          Необходими пособия-струг,телоподаващо,пила...
          Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
            Секрета е от тип които се изработва за 15 мин. Просто не сте попаднали на правилния човек.
            И за не повече се сваля, пак от този човек. Колегата вече най-вероятно знае.
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Ок, ок затваряйте темата. Ясно е,че повече съвети няма и вариантите са ми ясни Само за информация - в един сервиз за коли Rover и Land Rover (Дару Кар мисля че беше) ми казаха,че се плащало на час работа,като 1 час е 60 лв. То работника може да се бави 2 дни... за 2 дни ли да му плащам? Ще пробвам различните варианти,като фаворити са ми затягането на останалите 3 и набиването на дванадесетостен.

Коментар

Моя съвет е, малко да се нагрее преди да се пробваш да развиваш.
                Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                  Моя съвет е, малко да се нагрее преди да се пробваш да развиваш.
                  и рязко да се охлади след това, става с пластмасова бутилка студена вода.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Освен с поялник няма с какво да загрея повече :Д Ще го мисля. Благодаря за съветите.

Коментар

Първоначално публикуван от Satori Преглед на мнение
                      Освен с поялник няма с какво да загрея повече :Д Ще го мисля. Благодаря за съветите.
                      Има има.
                      Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Има разни готови подобни "секрети" - ако вземеш външния диаметър по който ляга "ключа" и търсиш подобен , като му оставяш само единия чоп ( другия се фрезова да падне ) и така ще се развиват всички варианти на "секретите" от този тип . Другата опция е изработка на струг и фреза пак само с един чоп ( другите чопове ги слагат уж да има секретност ) - аз бих го направил по този вариант като за врътка ще заваря едно желязо от задния край .

Коментар

Дали няма да стане ако в един камък с подходящ размер (колкото да влезе в него гайката) се сложи парче електрод, който да 'заключи' ключа на гайката?
                          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Пробва ли със стягане, както ти казах?
                            А тези простотии се правят от името на всички ни.
                            Даника
                            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Още не съм ,днес нямах много време да стигна до колата. А с това затягане какво точно имаш предвид ? Затягане на другите 3 гайки ,така че да хлътне джантата и тази да се развие по-лесно ?

Коментар

Здравейте
                                Скоро минах по този път само ,че гайките бяха от другите и един приятел върху тях завари със СО един болт с винта към тях и така го развихме.Само споделям опит може и да стане.
                                ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X