Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внимание! Проблем при смяна на стъкло!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Внимание! Проблем при смяна на стъкло!

Първоначално публикуван от annienick2000 Преглед на мнение
    Работя с тази фирма много време . Сменили са ми поне 20 стъкла и нямам никакъв проблем. Колкото до това къде е произведено стъклото - важно е какво пише на стъклото като производител, а не къде е произведено. Щом фабриката е сложила логото си на стъклото ,значи че това е техен завод и всичко се ивършва под техен контрол .То си е тяхна работа къде ще си строят заводите.
    P.S. Тази фирма не взима пари за прехвърляне на стикери / и не са длъжни да го правят- да ги прехвърлят / - А за това че са Ви спестили време и пари да ходите по мъките и да си издадете нови нищо не казвате.. А чистачките - няма нищо вечно .
    Господа некадърници!
    Нали не вярвате, че някой ще остане заблуден от подобна "маскировка"???
    Наистина трябваше да ви осъдя тогава, щяхте да видите дали няма нищо вечно, жалко, че нямам достатъчно време и желание да падна на вашето ниво! Не е истина колко сте нагли!!! Явно не съм бил само аз, след като много бързичко се изнесохте от бърлогата..

P.S. Сега са вече на Сливница или бул. Европа някъде...а може и от там да са избягали...

Коментар

От: Внимание! Проблем при смяна на стъкло!

Първоначално публикуван от annienick2000 Преглед на мнение
      Работя с тази фирма много време . Сменили са ми поне 20 стъкла и нямам никакъв проблем. Колкото до това къде е произведено стъклото - важно е какво пише на стъклото като производител, а не къде е произведено. Щом фабриката е сложила логото си на стъклото ,значи че това е техен завод и всичко се ивършва под техен контрол .То си е тяхна работа къде ще си строят заводите.
      P.S. Тази фирма не взима пари за прехвърляне на стикери / и не са длъжни да го правят- да ги прехвърлят / - А за това че са Ви спестили време и пари да ходите по мъките и да си издадете нови нищо не казвате.. А чистачките - няма нищо вечно .
      То и дебелите глави не са ви вечни, но не сте си намерили майстора май.?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X