Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внимание! Проблем при смяна на стъкло!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Внимание! Проблем при смяна на стъкло!

Здравейте! Моля, ако мястото на тази тема не е тук, модераторите да я преместят!
    Искам да предупредя всички колеги, които поради градушката ще сменяват стъкло!
    Не ходете във фирма "Автостъкла Ком" ООД, намираща се на ул. "Първа българска армия" 14, срещу "Кобра".
    Ето какво ми се случи:
    Успях да се доредя в Кобра, но ми предложиха само китайско стъкло (става въпрос за челно).
    Не ми се искаше да си слагам китайско челно стъкло и разрових в интернет. Намерих гореспоменатата фирма, в която ми гарантираха европейско стъкло с доставка до 2 дни, монтаж и преместване на стикерите, естествено на двойна цена от китайското, но ...разбираемо!
    Капарирах го! Ето какво получих:

1. Доставка след 5 дена!
    2. След монтажа виждам на стикерите, че съклото е произведено в Южна Африка!!!
    3. Едното рамо на чистачките счупено тотално!
    4. Второто рамо пукнато и "маскирано". (изобщо не ми казаха за него, видях го на другия ден)
    5. Унищожени тотално стикерите за ГТП и винетка!
    6. Разбита втулка на механизма за чистачките. (блъскали са с чук, за да свалят рамената)
    7. Надран преден капак по ръба в областта на чистачките. (ползвали са щанга, която са подпирали директно на капака).

Оправданията им:

1. Ами, аз като го поръчвам, не знам къде е произведено (А иначе гарантират европеско и ти взимат пари като за европейско)!!
    2. За стикерите: Ами, те не могат да се свалят! ( Като при капарирането са гарантирали, че ще ги преместят и са взели пари за преместване)
    3. За рамената на чистачките! Е, постоянно се случват такива работи, автомобила ти е стар! Ще ти възстановим рамото, в понеделник пристига! (Още пристига това рамо)

Пуснал съм жалба в КЗП и отделно ще заведа съдебен иск срещу тях за възстановяване на щети. Ако има още някой изгорял, може да пише, ще заведем колективен иск!

Ако някой има регистрация в други форуми, нека го разпространи, много хора ще изгорят след тази градушка!
    На слука!

От: Внимание! Проблем при смяна на стъкло!

Първоначално публикуван от ittpro Преглед на мнение
    ... много хора ще изгорят след тази градушка!
    Напълно подкрепям.

Коментар

Стикерът за ГТП се разваля винаги, виж винетката и ГО-то се местят без проблем.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Фатално ли е без стикер? Не може ли с талон за преглед и обяснение, че е било счупено предното стъкло?
        Всъщност на мен прегледът ми изтича октомври и едва ли ще сменя стъклото дотогава /само е спукано точно при стикерите 10-ина см/
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
          Фатално ли е без стикер? Не може ли с талон за преглед и обяснение, че е било счупено предното стъкло?
          Всъщност на мен прегледът ми изтича октомври и едва ли ще сменя стъклото дотогава /само е спукано точно при стикерите 10-ина см/
          "Здравейте,

В случай, че имате двата талона за преминат технически преглед (малък и голям), няма да имате проблем с контролните органи на КАТ заради липсата на стикера.

Поздрави,
          СБА"

Оттук:
          http://www.uab.org/index.php?option=...id=105&lang=bg

Коментар

При опит винетката да се свали част от нея остава, стикера за ГО също се прецаква. Стикер за ГО може да се вземе от всеки офис на застрахователя само се показват документите, струва 2лв. Когато смених предното стъкло от фирмата извършваща ремонта ми дадоха едно картонче, което е гаранция и да го показвам на полицай ако имат претенции към стикерите. За късмет за 6 месеца не съм спиран.
            0898 36 59 39

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
              Всички стикери се прехвърлят без проблеми,стига да знаеш как.Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                ГТП стикерът мога да го сваля като нов но просто отнема повече време.Или бързат или както казва колегата по горе не знаят как

Коментар

Работя с тази фирма много време . Сменили са ми поне 20 стъкла и нямам никакъв проблем. Колкото до това къде е произведено стъклото - важно е какво пише на стъклото като производител, а не къде е произведено. Щом фабриката е сложила логото си на стъклото ,значи че това е техен завод и всичко се ивършва под техен контрол .То си е тяхна работа къде ще си строят заводите.
                  P.S. Тази фирма не взима пари за прехвърляне на стикери / и не са длъжни да го правят- да ги прехвърлят / - А за това че са Ви спестили време и пари да ходите по мъките и да си издадете нови нищо не казвате.. А чистачките - няма нищо вечно .

Коментар

Първоначално публикуван от annienick2000 Преглед на мнение
                    Работя с тази фирма много време . Сменили са ми поне 20 стъкла и нямам никакъв проблем. Колкото до това къде е произведено стъклото - важно е какво пише на стъклото като производител, а не къде е произведено. Щом фабриката е сложила логото си на стъклото ,значи че това е техен завод и всичко се ивършва под техен контрол .То си е тяхна работа къде ще си строят заводите.
                    P.S. Тази фирма не взима пари за прехвърляне на стикери / и не са длъжни да го правят- да ги прехвърлят / - А за това че са Ви спестили време и пари да ходите по мъките и да си издадете нови нищо не казвате.. А чистачките - няма нищо вечно .
                    Две години са минали Доста бавно реагирате в тази фирма!!

Коментар

Първоначално публикуван от annienick2000 Преглед на мнение
                      Вие у ред ли сте?
                      А тези простотии се правят от името на всички ни.
                      Даника
                      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Малко информация за замяна на повредени стикери.
                        http://www.novini.bg/news/218009-пол...били.html

Въобще не е работа на сервизите да отлепят, залепят и заменят стикери.
                        Сервизът може единствено да се ангажира да осигури замяна на стария стикер със нов по установения ред.
                        Или да удостовери със документ че стикерът е бил повреден и подлежи на замяна.

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
                          Някъде рейтинг им трябва и някой се е регистрирал само да се оправдава
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
                            Досега са отговаряли в другите форуми
                            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                              Някъде рейтинг им трябва и някой се е регистрирал само да се оправдава
                              Определено трябваше да помисли първо. Да видим кога ще поиска изтриване на своето мнение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X