От: добавка за спиране на сълзене от радиатора?
Мисля, че ще е добре тези които са ползвали и НЕ СА ДОВОЛНИ да кажат какво са ползвали, за да не ги ползват останалите...
Между другото във форума има само една тема за добавките и тя е тази със "снимките" на затлачения радиатор (снимките е в кавички защото нищо не се вижда
...
Във много други форуми мненията са общо взето 50 на 50 едните доволни, другите не... Но за жалост както казах, никои не пише за лошите добавки които са им запушили парното...
Всички се слагат под един знаменател, а според мен има по качествени и откровени боклуци...
Мисля, че ще е добре тези които са ползвали и НЕ СА ДОВОЛНИ да кажат какво са ползвали, за да не ги ползват останалите...
Между другото във форума има само една тема за добавките и тя е тази със "снимките" на затлачения радиатор (снимките е в кавички защото нищо не се вижда
...Във много други форуми мненията са общо взето 50 на 50 едните доволни, другите не... Но за жалост както казах, никои не пише за лошите добавки които са им запушили парното...
Всички се слагат под един знаменател, а според мен има по качествени и откровени боклуци...
Коментар