Някои ползвал ли такава добавка, каква и доволен ли е от нея? Става въпрос за ТЕЧНИТЕ добавки...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
добавка за спиране на сълзене от радиатора?
Свий
X
-
От: добавка за спиране на сълзене от радиатора?
АЗ на кола за боклука,за проба става,за кола която ще караш сьвета ми е да си отстраниш теча.Не сьм отварял после да видя каква чорба е вьтре,колата не издьржа на напьна.
TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
-
Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнениеНякои ползвал ли такава добавка, каква и доволен ли е от нея? Става въпрос за ТЕЧНИТЕ добавки...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЗабрави.
Четох насам натам, от хора ползвали течни, че закърпят положението... Някои го закърпят и с червен пипер ама това е друга тема...
Коментар
-
Колкото и невероятно да звучи,червен пипер ситно смлян.Вече повече от година никакви проблеми.Но както казва Ясен ако имаш възможност отстрани проблема.
п.п. Писали сме едновременно.Пробвай пък после ще приказваме
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Служи да стигнеш до сервиза, според теорията.
Но много хора в БГ карат с добавката докато могат.............. те и половината сега навън са с летни гуми, но нали си знаете, има нещо сбъркано.........________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Ползвал съм и знам за Holtz Холц. При стриктно спазване на технологията за ползване работи - конкретно Wonderweld. Това е за спукан блок, глава или гарнитура, но мисля, че става и за радиатор. Има и нещо за радиатор, но за него не знам нищо. Wonderweld-a е нормална технология от техниката и индустрията, адаптирана за коли. Различно е от магическите прахчета и каши, които смятам, че са проблемни. Те се ползват лесно, но резултатът е лош, докато това иска доста играчка и часове, но после и след години си върши работата.
Коментар
-
Всяка добавка за спиране на теч е мислена да те закара до майстора,аспирин при зьбобол един вид.И аз имам на моли добавка за спиране на теч от масло,но си я нося в багажника пета година вече и идея нямам да я слагам освен ако не стане чудо някакво.
Ни сь ибавай с техниката,ремонт на мотора последно беше колко 6 радиатора на куп за мойта кола,а там частите са леко повечко от нормалните колици.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Да ,те явно за украса са мислени тези добавки .Ако моторите прегрява от тях ,дали нямаше да има осъдени производители? , и спрени производства? . Аз съм ползвал преди време без проблем . В момента карам на джипа от 10000 км . със добавка , без никакви ядове с температура или теч . Трябва да се спази инструкцията при слагане , ако теча спре - няма ядове .
Коментар
-
Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнениеАко моторите прегрява от тях ,дали нямаше да има осъдени производители? , и спрени производства?
Някой ще докаже, че счупеният му автомобил е станал по-счупен точно заради нещо-си? Няма шанс.
Мен от "няма проблеми" най-много ме е страх. Тук из Форума има разказ в картинки, за разглобен радиатор с добавка. Жалко, че не мога веднага да го намеря.
Коментар
-
Запушени , и радиатори в лошо състояние има и без добавка . Аз на моя сложих ,радиатора е нов при смяна на ремък го пробиха . Нямаше време за смяна и това беше решение , ползвал съм и преди . Както казах без проблеми ,от писалите до момента разбрах че всеки е потрошил по тази причина коли - поне така излиза.
Коментар
-
http://www.offroad-bulgaria.com/show...E1%E0%E2%EA%E0
То има и пяна са спукани гуми ма нали и там знаеш каква чорба прави?
Те ти темата,снимки има,на мен не ми се спори.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЖалко, че не мога веднага да го намеря.
Цьрна точкаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар