Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Offroad Mustang

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Offroad Mustang

Давай снимка да го видим
    Един приятел, навремето, имаше Мустанг! Абе човек не го продавай! Ама не! Не прихваща!
    Такива неща не се продават
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Давай снимка да го видим
      Един приятел, навремето, имаше Мустанг! Абе човек не го продавай! Ама не! Не прихваща!
      Такива неща не се продават
      На Митко не е Мустанг а Понтиак. Мите, поне с правилния двигател ли е, или е с някоя от тези бюджетните V6-ци, само да стряска хората с външен вид
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Да да, аз имах предвид, че си крия американско, не конкретно мустанг, лош израз. Не е с правилния двигател за съжаление, бях много млад, когато го взех и големия двигател беше недостъпен. В момента следват много сериозни корекции, включително и по двигателя за да се поправи (до колкото е възможно) младежката грешка

Сега се поогледах малко из мобилието, не са много евтини, класически американски muscle cars идват на по 7-15к евро, че и при вноса в бг нещата стават още по-зле. Като вземеш един "big block" с 300+ коня и само акциза ти отива на 6-7к евро

Вижте го това, просто ми пълни душата
        Pontiac Firebird 1970

цвета е просто убийствен. И е "big block", това може да се разпъне до над 500 к.с...

VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Искаш ли да ти открия една тайна? Такъв има и в България
          Беше на един мой приятел, обаче го продаде на едни момци които не са от София. Понеже имаше доста работа по него, най вероятно още да не е готов и цената ще е не по-висока от 5-7 хиляди лева. Искаш ли да попитам за координати?
          Иначе машината е точно такава - Понтиак Файърбърд Транс Ам 7.4 V8.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ако цената ще е такава - питай

Коментар

да, и на мен ще ми е интересно да видя в какво състояние за какви пари ще да е.
              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Състоянието не е цветущо, има доста бояджийски и тенекиджийски работи по него.

Коментар

Нищо де! Тая кола си струва работата по нея!

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                    Как, защо, кога ? Грозна ? Не. Как ве, това е икона в автомобилостроенето и дизайна. Аз съм як фен на старите американски коли. И някои нови също, но след сериозен подбор. Дори си тая едно таквоз в гаража.
                    Готово ли е вече?

Коментар

мой познат във Варна има камаро кабрио 67 или 69, осмак е ,но конете му на са много. Някой преди него го бе направил с муцуна на понтиак.
                      Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Не се заблуждавай от декларираните коне на американските автомобили от епохата на мъскълкаровете - обикновенно за да се плащат по-ниски данъци се пишат едни коне, а реално след замерване на динотест се вижда че конете са с около една трета повече... И това с муцуните звучи съвсем логично - двата автомобила са братя близнаци.

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение

Душичка мамина !
                          Р.П.(RFF) 0898677590
                          Пътна помощ
                          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X