това не е мустанг. Мяза ми на дърто камаро, но не съм сигурен
Сядай си, слаб 2! Мустанг е, друг е въпросът че е от времената когато заради петролната криза са взели да се спаружват и свиват, и моторчетата да стават едни такива екологосъобразни... А Камарото си е сериозно нещо, дори тогава когато Мустанга се е превърнал в това си беше сериозен автомобил.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Ако ще и Пантуди Хараламбиев да си това е Мустанг.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Абе все ми е тая какво е. Т.к. съм виждал оригинала на снимка направо се чудя как този толкова грозен (за мен) автомобил, се е превърнал в нещо, което толкова ми допада. Не знам, странна работа.
Сядай си, слаб 2! Мустанг е, друг е въпросът че е от времената когато заради петролната криза са взели да се спаружват и свиват, и моторчетата да стават едни такива екологосъобразни... А Камарото си е сериозно нещо, дори тогава когато Мустанга се е превърнал в това си беше сериозен автомобил.
това е мустанг колкото аз сам арнолд брауншвайгер
Ако ще и Пантуди Хараламбиев да си това е Мустанг.
искарай ми го оригиналдъ и да си личи вся и всьо
сядам си, ама съм си забравил бележника в къщи
A бе вий двамата сте опасни за живота бе , ей!!!
Изпаднах в гърчове след този диалог и все още имам конвулсии на стомашно-чревния тракт!!! Предупреждавайте когато ще пишете такива лудости...
Абе все ми е тая какво е. Т.к. съм виждал оригинала на снимка направо се чудя как този толкова грозен (за мен) автомобил, се е превърнал в нещо, което толкова ми допада. Не знам, странна работа.
Как, защо, кога ? Грозна ? Не. Как ве, това е икона в автомобилостроенето и дизайна. Аз съм як фен на старите американски коли. И някои нови също, но след сериозен подбор. Дори си тая едно таквоз в гаража.
Коментар