Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Огледало или парктроник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Огледало или парктроник

Искам и аз такова. Дали може да се редна за едно? Разбира се, всичко за моя сметка + шише домашнярка.

Коментар

Ще ти се обадя по телефона от магазина, и ще ти кажа какво има.
      Шишето ще го опразним заедно - на балкана

Коментар

Аз вчера се прибрах от Г.Беглик, след 50 дена в гората. Не е никак спешно!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
          ...
          И отидох в един магазин за камионджийски чаркалъци - стари клиенти са ми, и се оказа, че имали точно това, дето ми трябва.
          Огледалото е извито в две равнини, и е със специален захват - точно какъвто ми трябва. Предвидено е за монтаж на вратата на пътника до шофьора на камиона - за да може да гледа къде му стъпва предната дясна гума. ...
          Извинявай, можеш ли да ми кажеш от магазин за коя марка товарни автомобили си взел огледалото?
          Вложените средства са минимални и ако намеря нещо подобно бих си взел не само за джипката.
          Казано е:
          -"Обичай ближния",
          щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Ето от тези юнаци.
            Мисля, че и в София имат магазини, ама това не е за конкретна марка - или поне не разбрах. Като го видях, и веднага разбрах, че това е огледалцето - то за десет лева какво да му мислиш..
            Предполагам, че не би трябвало да е някаква невероятно труднонамираема вещ.

Успех!

Коментар

a колко от далече се вижда препятствието. На мен ми се вижда добра идея когато трябва сам да закачам караваната, по лесно ще уцелвам теглича. Иначе на Шогуна веднага му сложих парктроник и няма никакви грижи. Ламарината се проби малко със зор, но няма никакви смущения и разсейки

Коментар

Огледало. Парктроника е за момиченца и такива, които не си познават габаритите на колата.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  Огледало. Парктроника е за момиченца и такива, които не си познават габаритите на колата.
                  Тъй, тъй. То и автоматика е измислен за хамериканските бабиери, ама на някои мързели им е харесало друг да мисли вместо тях.

Коментар

Деликата ми е от по-дългите и си е доста дълга, но е с такова огледало по дефолт и няма никакви проблеми при паркиране.
                    При мен няма гума отзад и се вижда цялата броня и главата на теглича. Мислех за кеф да слагам и камера понеже имам 2дин дисплей, но се отказах защото и нея ще ми се иска да сложа така отгоре при огледалото, а ще се вижда.

Огледалото - дбра екстра.
                    Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Ееийййй, и тая тема ОСПАМИХМЕ
                      Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                      Тъй, тъй. То и автоматика е измислен за хамериканските бабиери, ама на някои мързели им е харесало друг да мисли вместо тях.
                      И, както каза един заклет нисанаджия, за CR-V 128 коня автомат

Първоначално публикуван от akxel Преглед на мнение
                      ... че с по-малкото коне е по-пъргав, и особено автоматика, колкото и да е абсурдно е факт ...
                      Нема ви казвам, кво ускорение прави тоя автомат
                      Последно редактирано от krasi-mir; 23-08-12, 09:40.
                      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                        Ето от тези юнаци.
                        Мисля, че и в София имат магазини, ама това не е за конкретна марка - или поне не разбрах. Като го видях, и веднага разбрах, че това е огледалцето - то за десет лева какво да му мислиш..
                        Предполагам, че не би трябвало да е някаква невероятно труднонамираема вещ.

Успех!
                        Благодаря ти!
                        Ще потърся.
                        Казано е:
                        -"Обичай ближния",
                        щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X