Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на автомобил около 2500 лв., евентуално 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Покупка на автомобил около 2500 лв., евентуално 4х4

Да, виждал съм я, даже и сервиз я водих. За даването на пари - ами грешка според мен, но поне не са много. Тя водата си стои в хладилника и се охлажда, но аз се надявах на някакво по-компетентно мнение, иначе ако разглеждаме нещата кой е бил по-честен или как сме се разбрали - сигурен съм, че ще има точно две мнения - моето и това на "продавача". За съд - едва ли ще се хукна на такава стъпка, имайки предвид сумата, но за жалба сериозно се замислям.

Люси - не съм сигурен колко се е разбрал с мен, той няколко пъти сменя датата за продажбата и причините за отсъствието на собственика на МПС. Той първо обеща нещата да се случат още миналата седмица, ама... Иначе за телефоните - ами техническа подробност, нищо повече, замисли се. Но както и да е, за да не става темата "как да го метна аз, за да не ме преметне той", засега предлагам да замразим дискусията, а за крайният развой на нещата ще пиша по-насетне. Няма смисъл за един резервоар бензин да си чешем езиците толкова.
    Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
      ... аз се надявах на някакво по-компетентно мнение, иначе ако разглеждаме нещата кой е бил по-честен или как сме се разбрали - сигурен съм, че ще има точно две мнения - моето и това на "продавача". За съд - едва ли ще се хукна на такава стъпка, имайки предвид сумата, но за жалба сериозно се замислям. ...
      Това, че мненията не ти харесват, никак не значи, че не са достатъчно компетентни. Като пуснеш жалба, та що?!? Парите не ти ги е взел насила, а ти си му ги дал. Имате някакъв договор с посочена някаква дата за приключване на сделката. На въпросната дата той ти е звънял, но ти не си му се обадил. От формална гледна точка той може съвсем спокойно да твърди, че сделката се е провалила по твоя вина.
      От полицията най-много да ти кажат да си го съдиш, което най-вероятно няма да ти е изгодно и, дори и да го направиш, далеч не е сигурно, че ще спечелиш.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз бях от другата страна на бариерата.Задържах пет дена колата която продавам и на шестия когато трябваше да извършим сделката никой не се появи.След обяд на уреченият ден звъннах на куповача и той ми каза "ми аз май се отказах ама много работа и не можах да звънна".Предлагаше ми капаро което аз отказах, и ако го бях взел какво да му го върна ли?Едно телефонно обаждане отнема 20-30 секунди.
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Чавдаре, под компетентни имам предвид от юрист, не казвам, че вашите не са компетентни като практически съвет. Може би гледам на нещата пристрастно, но пък Вие ги виждате обективно, така както би ги видяла изпълнителната или съдебната власт. Аз все пак твърдя, че човека е измамник и ще подам жалба в полицията, най-малкото за да не изгори някой с повече пари.
          Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X