От: КАК ДА СЕ ПОЗНАВАМЕ НА ПЪТЯ?
чакам с нетърпение !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тениски с логото на форума!
Свий
X
-
Мите, за мен една светло синя-XL-ник dragomir_68 до офис Еконт Бяла Слатина за Драгомир Петков Драганов- 0886 445318.Последно редактирано от dragomir_68; 12-06-12, 19:23.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
0898736505Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение9.1бр.бяла,1бр.черна-XL-ник-muretoYAMAHA WR450F
Коментар
-
И за мен една таквъз:
С името ми..:
Борис Хаджиценев
А да кажем, ако искам да си добавя два надписа, има ли такъв варянт?? Не са много големи... ?
Пък и да питам, дали ще са готови до края на месеца? Че след това не съм в Пловдив ??
Пловдив, Офис на Еконт Експрес "Кършияка", до поискване, Борис Хаджиценев, тел: 0884493979За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
И за мен два броя едната да е черна и едната зелена с ника jorotk- Ако е възможно от преде да пише Георги Тенчев- XXL- адреса ми е Димитровград офис еконт тенискортове до пойскване - тел 0884035413 -Благодаря ..Land rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
-
Може, прати ми снимки......също и размер на тениската!Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениеИ за мен една таквъз:
С името ми..:
Борис Хаджиценев
А да кажем, ако искам да си добавя два надписа, има ли такъв варянт?? Не са много големи... ?
Пък и да питам, дали ще са готови до края на месеца? Че след това не съм в Пловдив ??
Пловдив, Офис на Еконт Експрес "Кършияка", до поискване, Борис Хаджиценев, тел: 0884493979
Коментар
-
Колега, и отпред и отзад в логото ще са изписани никовете, ти искаш в предното лого да пише jorotk, на това отзад да еизписано Георги Тенчев, правилно ли съм разбрал?Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнениеИ за мен два броя едната да е черна и едната зелена с ника jorotk- Ако е възможно от преде да пише Георги Тенчев- XXL- адреса ми е Димитровград офис еконт тенискортове до пойскване - тел 0884035413 -Благодаря ..
Коментар
-
ДAПървоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнениеКолега, и отпред и отзад в логото ще са изписани никовете, ти искаш в предното лого да пише jorotk, на това отзад да еизписано Георги Тенчев, правилно ли съм разбрал?Land rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
-
Ами, те са 2 думи и 2 числа.... Дай нещо, скайп за връзка или .... Та да се разберем за шрифта.... Ако има опция, да не е обикновен шрифт...Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнениеМоже, прати ми снимки......също и размер на тениската!
Размера да е ХХЛ..Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 12-06-12, 20:42.За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Имаш ЛСПървоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениеАми, те са 2 думи и 2 числа.... Дай нещо, скайп за връзка или .... Та да се разберем за шрифта.... Ако има опция, да не е обикновен шрифт...
Размера да е ХХЛ..
Коментар
-
Форумни артикулиПървоначално публикуван от noel Преглед на мнениеНе разбрах, как се поръчат тениски без ник ?! Къде трябва да пиша?Последно редактирано от mitko punev; 13-06-12, 10:28.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар