Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте надеждна аларма и свестен алармаджия в София :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте надеждна аларма и свестен алармаджия в София

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
    Е, то т'ва с "жамците" и заключването го могат всички аларми от повече от 15-ина години, дори и най-простите. Виж, ако си се насочил към конкретна марка и модел /може моделът да е на Л.С, че ще го сметнат за реклама/ питай, та да ти пишем нещо конкретно за съответната аларма.
    Поздрави на "Сектата" Land Rover от тази на "открилите топлата вода"!
    Ок - я да видим сега с какво се опитваш да ми помогнеш (аз питах за българска аларма в по-горният пост):
    В първото изречение ми обясняваш, че "т'ва с "жамците" и заключването го могат всички аларми от повече от 15-ина години, дори и най-простите" - тук помощ никъде - нито знаеш, нито питаш колко ми е дърт жипа...
    Във второто изречение - май има някакъв намек, че се занимаваш с нещо подобно, но не ми стана ясно - аз питах за български аларми - нищо конкретно за марка модел - търся отзиви.
    Третото да го коментирам ли? Неква нападка, че съм бил сектант, при положение, че в цитираният пост препоръчвах на човека да си купи каквото му е на сърце, щот вие няма да му плащате ремонтите, а той сам трябва да намери в себе си мотив за разходите.

Та - какво ще кажете разбиращите за български аларми - заслужават ли си, къде и за колко могат да ми сложат!
    Марка на МПС не съм споменавал - може и за колата да искам.
    Странно, но карам два модела на две фирми, от две държави, които са били върхови за годините си, но и двете имат само централно, без дигане на жамците (от заключването с алармата).
    Явно са произведени преди да влезат в производство тези екстри, за което аз не се обиждам, щот си ми харесват и липсата на нещо по-съвременно (па и струващо 50-150 кинта) едва ли би ме лашнало в некви кардинални решения
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

От: Препоръчайте надеждна аларма и свестен алармаджия в София

Макар и по-късно, но е добре да го има тук - човека се казва Николай - 0898637373 и се намира в София.
      Има си друга работа и това му е просто допълнение - познава широка гама аларми, работи на нормални цени като за качествена работа и не поема ангажименти, които да не може да изпълни.
      Не бих дефинирал като реклама този пост, поради факта, че майстора си има добра и доходна друга работа, просто се надявам да съм полезен на колегите тук, да имат атернативен вариант.
      Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X