Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с вакуум на Mercedes CL500

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с вакуум на Mercedes CL500

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
    Всичко по колата се оправи само )) сега се чудя кво да я правя, че се появи един човек с пари...а си искам джипка, все пак...
    Под 10000 няма да го дам да се снимат дори.Все пак сподели за какви пари се изкушаваш,ако не е тайна.
    Ела да ти дам мойта джипка+още една за донор и всички бонуси комплект и ще си господар в гората
    ПАВКО
    0888802068

Коментар

То за запезен екземпляр от тоя модел винаги ще се намери и човек с пари който да го оцени.
      Принципно нали знаеш-човек с пари не сенврьща ма аз отбивам атаки всяка седмица еле като са заедно двата осмака-Дай мо го бе,2 си имаш.........Не са 2,а 3 и пак не ги давам.За седани говоря,купе ако е пьк сьвсем,там сина ще се учи на него както казва жената.Нейния има вече едни 65 000 мили при мен и е в по-добро сьстояние от колкото го взех и верно сина ще се учи на него,само около десетина години му останаха.

Кажи му НЕ и си я карай с кеф,тия почват да клонят кьм класиките вече и запазен си лежи на парите.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        То за запезен екземпляр от тоя модел винаги ще се намери и човек с пари който да го оцени.
        Принципно нали знаеш-човек с пари не сенврьща ма аз отбивам атаки всяка седмица еле като са заедно двата осмака-Дай мо го бе,2 си имаш.........Не са 2,а 3 и пак не ги давам.За седани говоря,купе ако е пьк сьвсем,там сина ще се учи на него както казва жената.Нейния има вече едни 65 000 мили при мен и е в по-добро сьстояние от колкото го взех и верно сина ще се учи на него,само около десетина години му останаха.

Кажи му НЕ и си я карай с кеф,тия почват да клонят кьм класиките вече и запазен си лежи на парите.
        E ти го разубеди,а аз мислех да му дам мойта джипка,поне на гориво ще е по жалостива.
        ПАВКО
        0888802068

Коментар

Аааааа то пестенето на гориво и набиването обратно за части сме го играли всички,мани ти тая работа.Цената на горивото скочи,а с нея и цената на модела,тва живот ли е ми кажи.
          Сестрата взе за 15 Бенц SL500 годинка 2005 леко чукнат и оправен перфектно,за сьщите пари се намира запазено купе 140 в годините 97-99 без да е чукано.Е това реално ли е?След 5 години ше го видим кьде ще е купето и кьде кабриото и кое се води танк и на кое запалването на левия фар струва 600 кинта и преден ляв ам 1100 зИленки.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0048.jpg
Прегледи:1
Размер:173.8 КБ
ID:53640039000лв. Искушавам се, защото много навреме ще доидат, иначе никога! Прави сте за всичко, нищо неможе да ти достави такъв кеф.
            VARADERO SD2

Коментар

Ей сега я виждам тая тема
              Честито. И да земеш да повозиш
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Мерси, колата е от Септември при мен, но ми беше жал зимата и си го прибрах в гаража. Само да остане при мен...
                VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                  [ATTACH=CONFIG]439660[/ATTACH]9000лв. Искушавам се, защото много навреме ще доидат, иначе никога! Прави сте за всичко, нищо неможе да ти достави такъв кеф.
                  Е ти ,ако си решил да ги набиеш за джип няма значение защото както дойдат ,така ще си заминат.
                  ПАВКО
                  0888802068

Коментар

Е, разделихме се
                    Не е за джип, довършвам една къща, трудно. За джип, имах едно паджеро, което не ми е платено цялото и ще изчакам да се доразвият нещата...
                    VARADERO SD2

Коментар

Сменяй подписа да не те е яд.

Как го постигате това не ми е ясно,аз да си продам един от моите ще е чудо,ше си ходя пиян седмица поне.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Ами пуснах обява, с неатрактивна цена, с идеята, че купувачи за големи бензини няма. Обади се само един!
                        VARADERO SD2

Коментар

Руслане, мисли позитивно. Така по-малко рискуваш точките в талона
                          Аз търкалям един W210 служебен и доста се затичва, като го сриташ. Ама как пие....
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X