Забелязвам, че във форума вече има няколко такива машини а и доста хора наясно с проблемите им. Есента на 2011 осъществих една моя мечта а именно Mercedes CL500 W140. Автомобила има незначителни забележки, които искам да отстраня. Когато го взех забелязах проблем с десните прозорци, вакуума изпускаше понякога при неравност. Сега нито освобождава при отваряне на вратата, нито херметизира при затваряне, вратата работи. От къде да започна да търся проблема? Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с вакуум на Mercedes CL500
Свий
X
-
От: Проблем с вакуум на Mercedes CL500
Боса го няма, май се дави някъде из океаните. Като се върне ще те залее с информация кое и как. Ако не ти се чака прегледай тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/show...&highlight=420
Има няколко линка които биха ти дали отговор от къде да започнеш. Аз предполагам е помпата, която по спомен е в плафона над централното огледало.
-
Боса го няма ще му взема хляба,
имаш 2 вакум помпи едната е отзад в багажника,а др.е под задната седалка.
прозорците не са с вакум,
Така, едната помпа управлява антените за заден ход,прибира вратите,и лапата на багажника,а др.е за центр.закл,надуване на седалките.ако не те притеснява звънни да ми обясниш ,или ела с Бенца до семинарията да се опитаме да го излекуваме.
помпите са по 200-300лв 2ра ръка,но има начин да се лекуват.
Качи нЯкоя снимка да му се порадваме.
Забравих след като прибере вакума вратата е нормално след 2-4 сек да изпусне леко
Абе както казва корифея БИГБОС няма нищо сложно което да те плаши.
Машината е корава,имах един ЦЛ 2000г пълен провал в сравнение с стария
В 140.Ако не си сменил кабелите на свещите ги смени,че после е неприятно ще ги усетиш лесно на пипане дали са за смяна.Последно редактирано от the_trident; 20-03-12, 20:56.ПАВКО
0888802068
Коментар
-
Помпите работят идеално. Не съм сигурен какво е това на прозорците, но отляво работят, дясно неКогато отворя вратата се смъкват леко, затварям и уплатняват(затварят се плътно), първо предния после задния. ало са в вдигнато полужение вратата се затваря трудно.
VARADERO SD2
Коментар
-
Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнениеДа, миналия октомври, изглежда се движим в един район
П.П. Колата кефи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнениеПомпите работят идеално. Не съм сигурен какво е това на прозорците, но отляво работят, дясно неКогато отворя вратата се смъкват леко, затварям и уплатняват(затварят се плътно), първо предния после задния. ало са в вдигнато полужение вратата се затваря трудно.
И при мен понякога се получава така,че джама не пада леко надолу и после не може да се затвори вратата.
http://mercedes-bulgaria.com/forum/index.php ето ти сайт с доста инфо.Основно Боса раздава безплатни все още уроци за което ,ако го видя някой ден трезвен няма да си тръгне. чети яко и попивай знания,че аз не мога/спорт и знания -трудно съчетание/.От таб теорията от мен практика.ПАВКО
0888802068
Коментар
-
Днес я покарах повече, отваряне затвярянепрозорците се синхронизираха сами, работят нормално. Остана испускането при по-голяма неравност. Вероятно има пробив в системата някъде...
VARADERO SD2
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар