Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не е реклама... (Отличен сервиз- Vladi333)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не е реклама... (Отличен сервиз- Vladi333)

Открих го.

Коментар

За сервиза на Влади333 мога да споделя за ремонта на спирачната система на голфчето на баща ми. Хората са компетентни и знаят какво правят, частите, които продават са истински и някой от цените им са малко по евтини от колкото в магазините. Което обесмисля обикалянето на магазини и губенето на много време
      LZ1RED

Коментар

влади мене като твой клиент ли ще ме таксуваш малко ми е скъпо до софия за стенд ама знае ли човек

Коментар

Aз също съм много доволен от Влади и от майсторите му, бързо точно и ефективно си вършат работата, няма излишно мотане и чудене кое как се прави.
          no signature no problems

Коментар

Аз също съм много доволен. Скоро закарах пежото за смяна на какво ли не по предницата и стана бързо и точно
            Сега пак ще я закарам за останалите болежки

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
              Лелеее каква реклама ми спретнахте
              Ще има бонуси
              tribva da ti dokaram edna toyotka 4 runner .....problem s motora izhvarli vodata

Коментар

Първоначално публикуван от Boil Преглед на мнение
                tribva da ti dokaram edna toyotka 4 runner .....problem s motora izhvarli vodata
                Ако си обърнал внимание тук се пише на Български.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от Boil Преглед на мнение
                  Трябва преди да пишеш, малко да попрочетеш, колега.
                  Забелязал ли си темата "Условията които сте длъжни да приемете ако желаете да се регистрирате!" ето тук:
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=17 Цитирам:
                  "Моля внимателно да се запознаете с правилата в този портал, защото с акта на регистрация вие безусловно ги приемате и се съгласявате с тях!
                  ............. 3. В този портал се допускат съобщения на български език, които са написани само на кирилица. Съобщения на български с латиница са допустими само в изключителни случаи, когато се касае за извънредна ситуация и то по изключение."

Така че, твоят пост следваше да бъде написан така:
                  "Трябва да ти докарам една Тойот-ка 4 рънър ....... проблем с мотора, изхвърли водата."
                  Не, че дава някаква конкретна информация за автомобила - вид на двигателя, обем, модификация, как се е случила повредата и т.н. , но поне щеше да е правилно написан.

Пожелавам ти коректно участие тук. Поздрави.

ПП. Извинявам се за спам-а, публикацията ми няма нищо общо с темата, но нали трябва да се дават насоки на новоприсъединилите се.

ППП. Колега, забележи и подписа на самия Влади (вж. прикачената картинка)
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от nickbochev; 14-06-08, 22:36. Причина: derhunter леко ме е изпреварил :) + добавка на втори послепис
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                    Трябва преди да пишеш, малко да попрочетеш, колега.
                    Забелязал ли си темата "Условията които сте длъжни да приемете ако желаете да се регистрирате!" ето тук:
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=17 Цитирам:
                    "Моля внимателно да се запознаете с правилата в този портал, защото с акта на регистрация вие безусловно ги приемате и се съгласявате с тях!
                    ............. 3. В този портал се допускат съобщения на български език, които са написани само на кирилица. Съобщения на български с латиница са допустими само в изключителни случаи, когато се касае за извънредна ситуация и то по изключение."

Така че, твоят пост следваше да бъде написан така:
                    "Трябва да ти докарам една Тойот-ка 4 рънър ....... проблем с мотора, изхвърли водата."
                    Не, че дава някаква конкретна информация за автомобила - вид на двигателя, обем, модификация, как се е случила повредата и т.н. , но поне щеше да е правилно написан.

Пожелавам ти коректно участие тук. Поздрави.

ПП. Извинявам се за спам-а, публикацията ми няма нищо общо с темата, но нали трябва да се дават насоки на новоприсъединилите се.

ППП. Колега, забележи и подписа на самия Влади (вж. прикачената картинка)
                    Благодаря за разясненията!
                    За съжаление, аз се занимавам с ходова част, и няма да мога да помогна на колегата.
                    Иначе наистина аз съм Българин, и обичам Българския език. За това пиша на него!
                    LZ1HKW
                    Реглаж на преден и заден мост
                    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

утре и аз ще ида до там за смяна на течностите на гранда

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X