За сервиза на Влади333 мога да споделя за ремонта на спирачната система на голфчето на баща ми. Хората са компетентни и знаят какво правят, частите, които продават са истински и някой от цените им са малко по евтини от колкото в магазините. Което обесмисля обикалянето на магазини и губенето на много време
Аз също съм много доволен. Скоро закарах пежото за смяна на какво ли не по предницата и стана бързо и точно
Сега пак ще я закарам за останалите болежки
tribva da ti dokaram edna toyotka 4 runner .....problem s motora izhvarli vodata
Ако си обърнал внимание тук се пише на Български.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
tribva da ti dokaram edna toyotka 4 runner .....problem s motora izhvarli vodata
Трябва преди да пишеш, малко да попрочетеш, колега.
Забелязал ли си темата "Условията които сте длъжни да приемете ако желаете да се регистрирате!" ето тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=17 Цитирам:
"Моля внимателно да се запознаете с правилата в този портал, защото с акта на регистрация вие безусловно ги приемате и се съгласявате с тях!
............. 3. В този портал се допускат съобщения на български език, които са написани само на кирилица. Съобщения на български с латиница са допустими само в изключителни случаи, когато се касае за извънредна ситуация и то по изключение."
Така че, твоят пост следваше да бъде написан така:
"Трябва да ти докарам една Тойот-ка 4 рънър ....... проблем с мотора, изхвърли водата."
Не, че дава някаква конкретна информация за автомобила - вид на двигателя, обем, модификация, как се е случила повредата и т.н. , но поне щеше да е правилно написан.
Пожелавам ти коректно участие тук. Поздрави.
ПП. Извинявам се за спам-а, публикацията ми няма нищо общо с темата, но нали трябва да се дават насоки на новоприсъединилите се.
ППП. Колега, забележи и подписа на самия Влади (вж. прикачената картинка)
Прикачени файлове
Последно редактирано от nickbochev; 14-06-08, 22:36.
Причина: derhunter леко ме е изпреварил :) + добавка на втори послепис
Трябва преди да пишеш, малко да попрочетеш, колега.
Забелязал ли си темата "Условията които сте длъжни да приемете ако желаете да се регистрирате!" ето тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=17 Цитирам:
"Моля внимателно да се запознаете с правилата в този портал, защото с акта на регистрация вие безусловно ги приемате и се съгласявате с тях!
............. 3. В този портал се допускат съобщения на български език, които са написани само на кирилица. Съобщения на български с латиница са допустими само в изключителни случаи, когато се касае за извънредна ситуация и то по изключение."
Така че, твоят пост следваше да бъде написан така:
"Трябва да ти докарам една Тойот-ка 4 рънър ....... проблем с мотора, изхвърли водата."
Не, че дава някаква конкретна информация за автомобила - вид на двигателя, обем, модификация, как се е случила повредата и т.н. , но поне щеше да е правилно написан.
Пожелавам ти коректно участие тук. Поздрави.
ПП. Извинявам се за спам-а, публикацията ми няма нищо общо с темата, но нали трябва да се дават насоки на новоприсъединилите се.
ППП. Колега, забележи и подписа на самия Влади (вж. прикачената картинка)
Благодаря за разясненията!
За съжаление, аз се занимавам с ходова част, и няма да мога да помогна на колегата.
Иначе наистина аз съм Българин, и обичам Българския език. За това пиша на него!
Коментар