Трябваше да сменям семеринг, на коляновия вал, на моя Джип и, междувременно, реших да сменя всички масла по скорости и дифове. След като се напатих от "Специализирани Фирмени" сервизи, този път отидох при наши хора - сервиза на Влади. Останах приятно изненадан от бързата и качествена работа на момчетата
Да са живи и здрави да ги тормозим с нашите "барутници"
Е, може да не са всички, такива!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не е реклама... (Отличен сервиз- Vladi333)
Свий
X
-
До: Не е реклама...
Чакай да те питам, за колко време става смяната на семеринга (за отпред говорим , щот отзад са едни хитри уплътнения)? Щот и на мен ми се е овлажнило леко там, а двигателите са едни и същиПървоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеТрябваше да сменям семеринг, на коляновия вал, на моя Джип и, междувременно, реших да сменя всички масла по скорости и дифове. След като се напатих от "Специализирани Фирмени" сервизи, този път отидох при наши хора - сервиза на Влади. Останах приятно изненадан от бързата и качествена работа на момчетата
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
и аз ходих днес там....Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеТрябваше да сменям семеринг, на коляновия вал, на моя Джип и, междувременно, реших да сменя всички масла по скорости и дифове. След като се напатих от "Специализирани Фирмени" сервизи, този път отидох при наши хора - сервиза на Влади. Останах приятно изненадан от бързата и качествена работа на момчетата
поради особеностите на резервоарчето за спирачна течност на гранда, смяната й се проточи доста, но момчетата бяха търпеливи и свършиха работа
толкоз ми хареса, че утре пак съм там

-
http://www.autoexpress-2.com/Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеКолеги кажете адреса на сервиза. От скоро имам Фероза и бих искал да ми я потдържат по-компетентни хора за този клас коли, явно в сервиза който споменавате са такива.
а тук търсиш vladi333________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
До: Не е реклама... (Отличен сервиз- Vladi333)
+1Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеСервиза на Влади е едно от много малкото места които бих препоръчал с чиста съвест. Отличен сервиз а и Влади си разбира от работата. Аз лично съм ходил там и съм изключително доволен от качеството.

Напълно подкрепям написаното от Венци!
Коментар
-
Съжалявам! Късно видях поста. Та, в сервиза всички ремонти се извършват, максимум, за 24 часа, но при очакваната навалица... Знае ли някойПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЧакай да те питам, за колко време става смяната на семеринга...
Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Лелеее каква реклама ми спретнахте
Ще има бонуси
Последно редактирано от vladi333; 10-06-07, 00:28.
Коментар
-
Верно си е голяма реклама, дано устоиш на нея и да запазиш качеството си на обслужване. Лично аз скоро идвм с две коли за преглед и обслужванеПървоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеЛелеее каква реклама ми спретнахте
Ще има бонуса
, и ако всичко е наред (при тези отзиви не се съмнявам) със сигурност ще те препоръчм на доста мои приятели
.
О899 2б2 1З2
Коментар
-
Ами то в тоя сервиз само бонуси има!!! Два пъти ми правят реглаж на предница на различни коли и двата пъти Влади не иска и да чуе за плащане
Междувременно докато ми правят колата ме черпи в офиса за това че съм благоволил да отида при него
Абе такъв сервиз НЕМА! Излишно е да казвам за качеството на работа и на техниката. Само ще спомена, че стенда за реглаж на окачването ако не е единствения, то със сигурност е един от съвсем малкото такива в БГ.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар