Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не е реклама... (Отличен сервиз- Vladi333)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не е реклама... (Отличен сервиз- Vladi333)

Трябваше да сменям семеринг, на коляновия вал, на моя Джип и, междувременно, реших да сменя всички масла по скорости и дифове. След като се напатих от "Специализирани Фирмени" сервизи, този път отидох при наши хора - сервиза на Влади. Останах приятно изненадан от бързата и качествена работа на момчетата Да са живи и здрави да ги тормозим с нашите "барутници" Е, може да не са всички, такива!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

До: Не е реклама...

Е как, Влади е номер 1 !

И аз трябва да ходя, но все не ми остава време, а колкото по-отлагам, толкова повече си съсипвам новите гуми..
    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Трябваше да сменям семеринг, на коляновия вал, на моя Джип и, междувременно, реших да сменя всички масла по скорости и дифове. След като се напатих от "Специализирани Фирмени" сервизи, този път отидох при наши хора - сервиза на Влади. Останах приятно изненадан от бързата и качествена работа на момчетата Да са живи и здрави да ги тормозим с нашите "барутници" Е, може да не са всички, такива!
      Чакай да те питам, за колко време става смяната на семеринга (за отпред говорим , щот отзад са едни хитри уплътнения)? Щот и на мен ми се е овлажнило леко там, а двигателите са едни и същи
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        и аз ходих днес там....

поради особеностите на резервоарчето за спирачна течност на гранда, смяната й се проточи доста, но момчетата бяха търпеливи и свършиха работа

толкоз ми хареса, че утре пак съм там

Коментар

Колеги кажете адреса на сервиза. От скоро имам Фероза и бих искал да ми я потдържат по-компетентни хора за този клас коли, явно в сервиза който споменавате са такива.
          О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
            Колеги кажете адреса на сервиза. От скоро имам Фероза и бих искал да ми я потдържат по-компетентни хора за този клас коли, явно в сервиза който споменавате са такива.
            http://www.autoexpress-2.com/

а тук търсиш vladi333

Коментар

Благодаря
              О899 2б2 1З2

Коментар

До: Не е реклама... (Отличен сервиз- Vladi333)

Сервиза на Влади е едно от много малкото места които бих препоръчал с чиста съвест. Отличен сервиз а и Влади си разбира от работата. Аз лично съм ходил там и съм изключително доволен от качеството.
                VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                  Сервиза на Влади е едно от много малкото места които бих препоръчал с чиста съвест. Отличен сервиз а и Влади си разбира от работата. Аз лично съм ходил там и съм изключително доволен от качеството.
                  +1
                  Напълно подкрепям написаното от Венци!

Коментар

Абе вие хубава реклама правите, ама сега като станат опашки пред сервиза ние със Соти къде ще си чоплим изродийте а?
                    Я по спокойно да не слагаме входна такса
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                      Чакай да те питам, за колко време става смяната на семеринга...
                      Съжалявам! Късно видях поста. Та, в сервиза всички ремонти се извършват, максимум, за 24 часа, но при очакваната навалица... Знае ли някой
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Лелеее каква реклама ми спретнахте
                        Ще има бонуси
                        Последно редактирано от vladi333; 10-06-07, 00:28.
                        LZ1HKW
                        Реглаж на преден и заден мост
                        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                          Лелеее каква реклама ми спретнахте
                          Ще има бонуса
                          Верно си е голяма реклама, дано устоиш на нея и да запазиш качеството си на обслужване. Лично аз скоро идвм с две коли за преглед и обслужване, и ако всичко е наред (при тези отзиви не се съмнявам) със сигурност ще те препоръчм на доста мои приятели.
                          О899 2б2 1З2

Коментар

Ами то в тоя сервиз само бонуси има!!! Два пъти ми правят реглаж на предница на различни коли и двата пъти Влади не иска и да чуе за плащане Междувременно докато ми правят колата ме черпи в офиса за това че съм благоволил да отида при него Абе такъв сервиз НЕМА! Излишно е да казвам за качеството на работа и на техниката. Само ще спомена, че стенда за реглаж на окачването ако не е единствения, то със сигурност е един от съвсем малкото такива в БГ.

Коментар

До тук добре, само дето не разбрах къде е тоя сервиз. Някой ще ме ориентира ли? Може и с координати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X