Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли такъв вариант

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Има ли такъв вариант

точно след нова година имахме такъв казус. един скутер в франция на българин ... застраховка там 200 евро застраховка тук 45 лв. човека се обади и пита, от там му казаха че вече българската застраховка важи в цялото ЕС и той се почувства горд че е българин

иначе няма вариант да регистрираш тук акцизен автомобил без да платиш акциз.

разликата между автомобил внесен от ЕС с такъв внесен от другаде е че при внос от ЕС не се плаща ДДС, а за другите се плаща в размер 20% от фактурната стойност /след начислен акциз, транспорт и тн./

причината поради която българите не карат коли с чужди номера е че зада получиш регистрация в държава от ЕС трябва да имаш там постоянен адрес и карта за постоянно пребиваване, а повечето българи нямат такива и затова плащат акцизи
    drive alive

Коментар

на този десен волан няма как да не платиш акциза там е проблема , по добре си вкараи кола с ляв волан до 160 конски сили ,
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

колега, воланите не се облагат с акцизи
        drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go Преглед на мнение
          колега, воланите не се облагат с акцизи
          разбра какво имам предвит , и бес-това не му върши робота тук , такива усилия за кола с десен волан
          Последно редактирано от Юли; 18-05-07, 00:52.
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Напротив Юли върши ми прекрасна работа както тук в Лондон така и в България,не ми пречи десния волан дори понякога е доста удобен,аз обичам колите си и особено тази-понеже е първата ми жипка,
            за това така се мъча за да я запазя

ето и малко снимки
            Прикачени файлове
            Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

опитвах да карам тук в БГ с десен волан но ми се стори ужасно, а ти ако и платиш акциза просто няма смисал , ще ти стане доста скъпа .
              а и после ще ти е проблем за продаване ако решиш , това имам предвид ,

Коментар

Не,за плащане на акциз не мога и да си помисля,ще пробвам по начина който go go go ми каза па каквото ще да става но не знам дали ще ми я пишат някъде
                Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X