Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TV за автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: TV за автомобил

Намери някой колега от форума, който носи на бира , има поялник до 40вт и знае как се използва . Бирата ще е от теб, частите не са скъпи аз ще ви дам схема.
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
      Намери някой колега от форума, който носи на бира , има поялник до 40вт и знае как се използва . Бирата ще е от теб, частите не са скъпи аз ще ви дам схема.
      Е, наличието на поялник не е достатъчно условие за успех. Хубаво е и поне малко да разбира от тоци...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Е , ако е необходимо ще се научи , само търпение да има .
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

никакъв проблем за бирата. За амперите нищо не ми казаха, а за тока ако паднел под 14 нямало да има картина или нямало да работи като хората. Не мога да разбера какъв е този идиот дето му е двигнал волтажа. А и нали го карах в сервиз - що пък не го свалиха?

Коментар

http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...0&tx=143&ty=60
            Това е , може да се сложи по-подходящ транзистор и ако се наложи някои други елементи да са различни .
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Мерси. ще търся някой техник да го поправя.

Коментар

Не, това ще е допълнителен модул, с който можеш да си направиш 14 волта .
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Извинявай ама ми говориш на китайски. Тези неща изобщо не ги разбирам и трябва да ми се обясняват като на олигофрен. Извинявай за изразите. Пуснах темата щото тез в сервиза така ми обясниха и аз се чудя как е станало от 12 на 14 волта и как може да се оправи за да си го захранвам от джипа.
                  Поздрави

Коментар

Здрасти колега, по принцип на мойта джипка има уред за акумолатора и при работещ мотор,запалени фарове показва 14v.от София ли си?Евентуално ако да ,да ти помогна с телевизора!
                    0899278323-0877500798

Коментар

Не. От Бургас съм

Коментар

Колега,сигурен ли си,че момчето е майстор което ти го е оправило,защото не е възможно нещо да е било изгоряло и той да ти го смени и да ти каже вече ще работи на 14V не става така тая работа.Ти си знаеш,но според мен го занеси на някой специалист,ако държиш на него.Успех

Коментар

Отдавна я забравих тази тема, а и TV го зарязах в един шкаф.
                          Майстори те са много добри.
                          TV то е било използвано от камион и на него пише 12 волта.
                          По мое мнение е било приспособявано от 12 и нагоре за да може да се използва или в краен случай да е бил вързан на един от акумулаторите. По вероятно да е първото.
                          Ако е било първото - майсторчетата не могат да хванат къде е бъзикано.

Коментар

Те по принцип колега,на камионите аз знам,че са на 24V,а пък това ти казваш пише,че работи на 12V много интересен случай.Сега работи ли казваш или събира прах

Коментар

а не. не събира прах. сложил съм го в найлонова торба.
                              Като пак ми дойде музата ще го дам пак на майстори ама някой други. Ако ли не - ще го пусна за "левче" и някой друг да си чука главата с него

Коментар

ако го пускаш за левче още от сега го заплювам
                                а иначе - ако ти се занимава качи му някоя и друга снимка, но отворено да поразгледаме вътрешностите
                                I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X