Бихте ли ми препоръчали някой сериозен сервиз за монтаж на газова уредба в София, Варна ....... или някъде по пътя между тях?
Колата, на която ще се монтира е АУДИ А4 1.8, 125 к.с. пълен инжекцион. Проблемът се изразява в това, че проверих на няколко места и всеки казва, че може да се сложи само газов инжекцион, а аз съм виждал и такъв модел с обикновено газово. Всъщност монтажа не е сложен - има кой да го направи..... но налинякойу да върже и компютъра.
Колата, на която ще се монтира е АУДИ А4 1.8, 125 к.с. пълен инжекцион. Проблемът се изразява в това, че проверих на няколко места и всеки казва, че може да се сложи само газов инжекцион, а аз съм виждал и такъв модел с обикновено газово. Всъщност монтажа не е сложен - има кой да го направи..... но налинякойу да върже и компютъра.
та от там се запалих да ровя навсякъде и да чета защо не щат тез аудита да работят на газ.... но истината е че сиромах човек е жив дявол та и на ферари може да се сложи газ но щом си чел значи вече си взел решение за себе си, мойто мнение си остава че ще си навлечеш проблеми ако сложиш газова за 500 лв. Взел си си много хубава кола понапъни се още малко и дай 1600-800 лв. за хубав газов инж. и си карай със здраве.
ако кажеш коя година е мога да видя дали е с него, но ако е след 93-а е малко вероятно.
Коментар