Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на АГУ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Монтаж на АГУ

Бихте ли ми препоръчали някой сериозен сервиз за монтаж на газова уредба в София, Варна ....... или някъде по пътя между тях? Колата, на която ще се монтира е АУДИ А4 1.8, 125 к.с. пълен инжекцион. Проблемът се изразява в това, че проверих на няколко места и всеки казва, че може да се сложи само газов инжекцион, а аз съм виждал и такъв модел с обикновено газово. Всъщност монтажа не е сложен - има кой да го направи..... но налинякойу да върже и компютъра.

Re: Монтаж на АГУ

0888252232 Пламен В София, кв.Горна Баня, постави ми преди 6месеца на Мерцедес 124 и съм много доволен.
    VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
      Бихте ли ми препоръчали някой сериозен сервиз за монтаж на газова уредба в София, Варна ....... или някъде по пътя между тях? Колата, на която ще се монтира е АУДИ А4 1.8, 125 к.с. пълен инжекцион. Проблемът се изразява в това, че проверих на няколко места и всеки казва, че може да се сложи само газов инжекцион, а аз съм виждал и такъв модел с обикновено газово. Всъщност монтажа не е сложен - има кой да го направи..... но налинякойу да върже и компютъра.
      Колега не съсипвай хубавия автомобил ! (лично мнение) ауди А4 трудно понасят обикновенна газова, виж при старите инжекциони на Б3 и Б4 проблеми няма, аз не съм имал А4 но мнооооого хора които са слагали след това са я сваляли и са слагали газов инж. мойта препоръка е да отдели 2-3 дена и да прочетеш и попиташ ТУК пък после взимай решение какво да правиш.
      Успех/
      no signature no problems

Коментар

какъвто и компютър да сложиш няма да се отървеш трайно от проблеми. поставянето на обикновена газова с "емулатори" и др залъгалки не могат да излъжат качествено ЕCU-то на дадения мотор. ако някой ти каже, че всичко ще е наред или не разбира или те лъже - факт. зная, че много ти се иска да чуеш обратното, но реалноста е такава. м/у другото на А4 ще му отива една инжекция па дори и руска. така ще ползваш по-голяма част от 125 кранти, а те ще ти трябват щото каручката е тежка
        "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          Колега не съсипвай хубавия автомобил ! (лично мнение) ауди А4 трудно понасят обикновенна газова, виж при старите инжекциони на Б3 и Б4 проблеми няма, аз не съм имал А4 но мнооооого хора които са слагали след това са я сваляли и са слагали газов инж. мойта препоръка е да отдели 2-3 дена и да прочетеш и попиташ ТУК пък после взимай решение какво да правиш.
          Успех/
          Там съм чел много преди да пусна темата тук. И тъй като там чух противоречиви мнения, включително колата, на която има монтирана обикновена АГУ е на човек от същия форум, реших да попитам тук, тъй като съм убеден, че тук пишат технически по-грамотни хора.

Коментар

мойто Ауди 80 беше с ужасния за газ KE-Jetronic и ужасния за подръжка(откъм цена) мотор 6А много рядък, и вярвай ми толкова газаджии бях обиколил че ако си бях спестил парите дето съм дал за гориво щях поне 6 месеца да си карам та от там се запалих да ровя навсякъде и да чета защо не щат тез аудита да работят на газ.... но истината е че сиромах човек е жив дявол та и на ферари може да се сложи газ но щом си чел значи вече си взел решение за себе си, мойто мнение си остава че ще си навлечеш проблеми ако сложиш газова за 500 лв. Взел си си много хубава кола понапъни се още малко и дай 1600-800 лв. за хубав газов инж. и си карай със здраве.
            no signature no problems

Коментар

Каква хубава тема точно ми трябваше.Както знаят някой от колегите в форума си търся кола.Бях се спрял на опел но за сега се отказах.Хресал сам едно Ауди Ц4 или както е по известно Ауди 100 2.3 бензин 10 клапана.
              Как стои въпроса с газта тук при тази кола.

Коментар

Първоначално публикуван от bobsen Преглед на мнение
                Каква хубава тема точно ми трябваше.Както знаят някой от колегите в форума си търся кола.Бях се спрял на опел но за сега се отказах.Хресал сам едно Ауди Ц4 или както е по известно Ауди 100 2.3 бензин 10 клапана.
                Как стои въпроса с газта тук при тази кола.
                Нема проблеми...
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  Нема проблеми...
                  Говоря за през изпарител и Quadra какво мислиш за Аудито след като се нагледах на един куп кочини най - вече марка Опел се спрях на това побъркал сам се дано уцеля нещо святстно.

Коментар

Говоря за през изпарител и Quadra какво мислиш за Аудито след като се нагледах на един куп кочини най - вече марка Опел се спрях на това побъркал сам се дано уцеля нещо святстно.
                    Прави се, няма проблем. Само настройката е пипкава но като го догодиш си е приятно. Няма ли такова Куатро?
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Има ама ме е страх да го купя че ще се изкоша да го вмъкна в калта.
                      А тази кола не го засужава пък и генералшата ще ме разтреля ако го сторя

Коментар

Има ама ме е страх да го купя че ще се изкоша да го вмъкна в калта.
                        А тази кола не го засужава пък и генералшата ще ме разтреля ако го сторя
                        Е, що в калта бре...Ако знаеш зимата как се кара по снега нагоре към Копитото

Коментар

Разбирам те чудесно ама се знам що за идиот сам но може и да си харесам некое 4x4 пък ще му мислим

Коментар

Колега това е правилната марка, а този двигател е легендарен откъм здравина номера е NG и се носят легенди за него, единственото което трябва да правиш стриктно е да му проверяваш и сменяш маслото и да сипваш хубаво такова. Иначе този двигател е супер особено за куатро има приличен въртящ момент което компенсира тромавостта на 4-те задвижващи колела. Мисля че е чудесен избор а с газта няма никакви проблеми освен ако инжекциона е механичния БОШ Ke-jetronic ако кажеш коя година е мога да видя дали е с него, но ако е след 93-а е малко вероятно.
                            no signature no problems

Коментар

Tова което оглеждам е 94 и не е куатро но пък според собственика е в отлично състояние пък ще видим какво ще излезе.По принцип търся инфо за тази кола понеже не е много популярно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X