Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как ви звучи "предпродажбен сервиз"?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Как ви звучи "предпродажбен сервиз"?

Тяхно величество ТМ-АУТО, ТОЙОТА.
    Дори в базата данни си водят точно какъв ремонт и къде е правен.

Коментар

Стига глупости!Колата или е нова и като така перфектна или трябва да има отбив от цената.Преди години произвеждах бойлери и една партида леко я препекохме в пещта.Вместо бели станаха леко кремави.Иначе нови,та нови.Шефа веднага ги намали с 10% и се продадоха с протокол.А той си удържа разликата от заплатите на бояджиите,за което беше абсолютно прав.Дигаш им скандал и да влизат в пътя.Какво е това "кьорав карти не играе"?!
      Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
      имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от ceko26 Преглед на мнение
        Тяхно величество ТМ-АУТО, ТОЙОТА.
        Дори в базата данни си водят точно какъв ремонт и къде е правен.

мога да ти дам мейл на шефа им на когото да си опишеш случая, ако евентуално не си стигнал до него

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
          Стига глупости!Колата или е нова и като така перфектна или трябва да има отбив от цената.Преди години произвеждах бойлери и една партида леко я препекохме в пещта.Вместо бели станаха леко кремави.Иначе нови,та нови.Шефа веднага ги намали с 10% и се продадоха с протокол.А той си удържа разликата от заплатите на бояджиите,за което беше абсолютно прав.Дигаш им скандал и да влизат в пътя.Какво е това "кьорав карти не играе"?!
          Колега пожелавам ти да не ти се случва.

Коментар

става дума за пазарна икономика

ако автомобилите които се повреждат при транспорта се преоценявата и продават по - евтино, това ще се отрази на крайната цена на всички коли, а в днешно време това може да е разликата между това дали си на пазара или не си.

когато си купуваш евтина кола това значи компромис с много неща в това число и вероятността да ти се падне някоя такава.

бъдете сигурни че няма ферари или бентли, което е закърпено и продадено за ново
            drive alive

Коментар

както е написал го го го, това си е практика във всички сервизи

виждал съм го и при дарукар, еуратек, аутоиталия

но, тъй като бронята е елемент за безопасност, е недопустимо да бъде
              ремонтиран, трябва да бъде сменен
              LR RR Classic VM2.5

Коментар

Преди години си купих Деу "Есперо". Понеже бях много мераклия и не исках да чакам 5/пет/ дни за доставка, настоях да взема кола от автосалона. При цена от 16000$, ми направиха отстъпка от 1000$, защото автомобилът бил мостра! Това абсолютно по тяхна инициатива, аз въобще не поставих такъв въпрос, просто исках да взема колата веднага и да си тръгна на момента от салона с нея!!! Така, че явно има значение какво и най-вече, от кого купуваш.
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ей верно, есперотата бяха хубави колички едно време като излезнаха... Приятеля на майка ми навремето имаше такова служебно и беше много доволен.
                  VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

и аз имах есперо до скоро ама вече не става и за препродажбен сервиз
                    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                      и аз имах есперо до скоро ама вече не става и за препродажбен сервиз
                      Така е. Причината като че ли е неправилна ескплоатация.
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

кога е курбана ?
                        drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go Преглед на мнение
                          .... бъдете сигурни че няма ферари или бентли, което е закърпено и продадено за ново
                          Може и така да е, но колко са продадени до сега в БГ? А казват, че сигурни са само данъците и смъртта.

В същност искам да кажа, че повечето вносители спестяват яко то всичко - за това колите у нас са по-евтини от колкото в Европа. Те ги взимат без гаранция от производителя (но за сметка на това с отстъпка), а тука някой каза, че всичко било застраховано (едва ли). Имате предвид, че преди да стигне до клиента/ лизингополучателя, колата се товари и разтоварва не знам колко пъти. Е, все някога нещо ще се случи - независимо, че се внимава.

Що се отнася до разлика в цвета на отделни детайли, искам да кажа, че не в 100% случаите това означава поправка. Например ако купето се боядисва в Европа, а броните в Бразилия, нормално е в някаква част от колите да има един нюанс разлика. Разбира се не говоря за "лепене" на брони и подобни.

А, мисълта, че най - хубава е новата кола май беше на Форд. Българска обаче е: "Боя кола не кара!"

Така че не си късайте нервите с глупости. Дори да боядисат перфектно вратата по гаранция, утре ще вземе някой да я удари и пак същото...
                          По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

хм...аз си взех моя хайлукс също от "тяхно величество ТМ" преди 9 (преди това го чаках още 6 ) месеца и имах някакъв подобен проблем, взимам си аз автомобила кам 16.00 ч. оглеждам го карам го беще ок и се подписвам на протокола, минавам 6-7 км до канцеларията си показвам го на колега и....като погледнах едната врата под друг ъгъл беше на едно място с размери 15 х 20 см. като изшлайфана с водна шкурка...и това го видях на още едно място - тавана, дефекта наистина не се забелязва всеки път и само под определен ъгъл, обясних им веднага проблема но те нещо не беха очаровани и както очаквах ме питаха дали не сам я одрал някаде, а и все пак се вижда че не е драскотина а особенно охлузване с нещо абразивно или т.п.д. пък и да съм я одрал , ама как сте я одера като с парцал и по тавана за 10 минути но не ми се занимаваше да се разправям щото така и така камиончето след второто ходене за пъстърва стана "раирано" отвсякъде, със сигурност се получават дефекти по време на транспорта но не е редно ние да плащаме за това или да чупят малко от цената все пак , след лекия диалог ми подариха червен комбенизон ...и други неща аз си взех само една чаша и им казах календара да си го наврат одзад по-надалбоко щото му изтича срока на годност вече
                            [img]http://www.danasoft.com/sig/tornadohorn.jpg[/img]

Use the force young jedi ка'т затънеш в кал до ушите

Коментар

За това говоря да ти кажат колата е имала проблем , да ти направят отстъпка от цената като за преоценена стока да не те е яд, че я плащаш на цена като за нова , която пада с 1/4 от момента на излизане от магазина.
                              Даже може и повече да им върви търговията и да са доволни клиентите, поне до момента на първия техн. преглед щото там пак почват проблемите.

Коментар

за това не си купувам кола от магазина. хем не се чувствам прецакан. хем не ми е жал и не се прехласвам ако нещо и стане. и хем по-малко ми струва. чиста далавера. а това дето го бил казал Форд, че най-хувавата кола е новата, мога само да добавя, че най-хубавия форд е...продадения - принцип.
                                "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X