Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как ви звучи "предпродажбен сервиз"?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как ви звучи "предпродажбен сервиз"?

И това го има в БГ. Отиваш в шоурум и си купуваш "чисто нова" кола ама не. Оказва се ,че е била ударена и котосана както в моя случай.Бронята беше залепена с нещо като поялник след това китосана и боядисана ,а предния радиатор крив.Тогава чух идиотския израз .
    Явно трябва да си огледаш новата кола отвсякаде преди да я платиш като такава.

Re: Как ви звучи "предпродажбен сервиз"?

принцино има такова нещо като предпродажбен сервиз
    но е сързано с махане на парафина, разни транспортни защити, махане на найлоните по седлаката
    по принцип се случват и щети при транспорт
    но ако питаш мен бронята трябва да се смени с нова
    просто новите брони са част от енерго поглъжащата система на колите
    LR RR Classic VM2.5

Коментар

Как така чисто нова кола от магазина и ударена ???

Да не е чисто нова от горубляне, не мога да повярвам, че официален вносител или репутиран магазин би направил такова нещо.

Аз ако съм на твое място се връщам в магазина и бесен скандал + бракоразводно дело !
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от ceko26 Преглед на мнение
        И това го има в БГ. Отиваш в шоурум и си купуваш "чисто нова" кола ама не. Оказва се ,че е била ударена и котосана както в моя случай.Бронята беше залепена с нещо като поялник след това китосана и боядисана ,а предния радиатор крив.Тогава чух идиотския израз .
        Явно трябва да си огледаш новата кола отвсякаде преди да я платиш като такава.
        Колега, надявам се не е тайна, но би ли споделил за кой вносител става дума. Мисля, че така ще спестиш неприятните емоции на доста нищо неподозиращи хорица като теб.

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
          Колега, надявам се не е тайна, но би ли споделил за кой вносител става дума. Мисля, че така ще спестиш неприятните емоции на доста нищо неподозиращи хорица като теб.
          м-да... и 1-2 снимки на мпс-то...

а иначе "предпродажбения сервиз" на Елва /продаваха Лада преди 10-ина години/ беше да вземат липсващите части от съседната /също нова/ кола и да ги монтират на твоята...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Късно го видях , но ще кажа "гръцка му работа".

Коментар

ами, щом е нов автомобил и е гаранционен едва ли толкова късно е видяно, за да не свърши работа един чуден скандал все пак

преди години са ми разказвали, че подобни неща са ставали при ситроените - просто тук чупят нещо и после спасяват положението

Коментар

Гръцки фирми са вносители на няколко марки , за коя ли става въпрос ?

Коментар

тойота, сеат, опел

и все пак мисля, че това ако стигне до ушите на тези, чиито представители в страната ни на марките им iса няма да им се размине никак тихичко
                  Последно редактирано от Софианитка; 20-04-07, 18:41.

Коментар

Информацията ще бъде много ценна ако разберем подробности, иначе за мен темата няма смисъл!
                    VARADERO SD2

Коментар

Аз знам за подобен случаи с Форд Торнео,едно приятелче бачкаше като тенекеджия в МФ,На въпросното возило някак му разпрали задният панел,за 3-4 дни работата била опрадена,на клиента нито дума,парите прибрани.Там дето било ударено от вътре си имало и тапицерия..Всичко на 6.Човечеца може и още да не знае.
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

то е много ясно, че колата ще се ремонтира и ще се даде на клиента /няма да я изхвърлят я.../, важното е да се направи качествено и с нови части...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Слухове всякакви. Аз също съм чувал да се говорят подобни неща, но намирам за не съвсем коректно да се цитира подобна информация ако не е от първа ръка, като е в случая с ceko26. Източници от вида "Една жена каза на пазара" не винаги са съвсем достоверни.
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                            Слухове всякакви. Аз също съм чувал да се говорят подобни неща, но намирам за не съвсем коректно да се цитира подобна информация ако не е от първа ръка, като е в случая с ceko26. Източници от вида "Една жена каза на пазара" не винаги са съвсем достоверни.
                            Случай от 1-во лице:преди 2.5 години взех автомобил на лизинг с "манипулации" по предна лява врата ,които забелязах след около седмица. при моята остра реакция отговора беше нещо от сорта ,че и те не са го видяли при приемането,но на мен ми прозвуча като "кьорав карти не играе".Наложи се пребоядисване с по-подходяща боя и тн.Абе отвратих се.Живот и здраве след 6м. ще я изплатя и сменя.

Коментар

изобщо нищо странно няма в тази работа. случва се докато разкарват колите от завода до нас да се случи нещо. да се блъснат една в друга, да им падне нещо отгоре, някой да ги надраска .... тогава идват застрахователите /всички пратки се застраховат/ и оценява щетите, ако е много потрошена се бракува, ако е нещо по - дребно дилъра го оправя и продава колата, като си носи гаранцията. друг е въпроса че има смотани дилъри, като наще, които немогат да ремонтират коли и стават грешки.

оглеждането на колата преди да я купиш е от особено голяма важност, независимо дали е нова или не. много важно е също преди да я платиш да поискаш да я покараш в двора кадето се намира. има някои коли които излизат от завода с ужасяващи дефекти.

чисто българската мисъл че новата кола е най - хубавото нещо вече не е актуална
                              drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X