Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оплаквания от Коко11: Как се обръща волан/дирекция за година и 2 месеца

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Оплаквания от Коко11: Как се обръща волан/дирекция за година и 2 месеца

Ефтиното обикновено излиза така. За каква полиция и съд говорим. Имате ли копие на сервизни поръчки, има ли лицето регистрирана фирма с дейност автосервизни услуги, има ли издадена фактура за ремонта, има ли дати и подписи по тези документи? Има ли изобщо някакви доказателства, че лицето Х е извършило някакъв ремонт по някаква кола освен Вашите думи. В полицията и съда думи не вървят. Иначе аз мога да си разкова колата и да кажа, че сервиза Х преди една година е свършил тая работа.
    В случая с десните бъдещи леви волани, "икономията е майка на мизерията" и " не е луд тоя който яде баницата..."
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Много неприятно се е получило колега, също и доста некоректно от страна на колегата Коко.

Нека и той да си напише гледната точка, защото винаги има и второ мнение и е добре да се чуе, независимо че както чета вече сте го осъдили. Но все пак има право на мнение.

П.С До автора на темата, ако ти трябва помощ за колата свиркай ще ударя едно рамо, бива ме по разглобяване и сглобяване на опели а и имам някви знания.
      Който оцелее ще закусва!

Коментар

Първоначално публикуван от БИЖО БИЖЕВ Преглед на мнение
        Много неприятно се е получило колега, също и доста некоректно от страна на колегата Коко.

Нека и той да си напише гледната точка, защото винаги има и второ мнение и е добре да се чуе, независимо че както чета вече сте го осъдили. Но все пак има право на мнение.

П.С До автора на темата, ако ти трябва помощ за колата свиркай ще ударя едно рамо, бива ме по разглобяване и сглобяване на опели а и имам някви знания.
        Ти още ли имаш сервиз ?
        Three witches watch three Swatch watches.
        Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Той точно в момента сякаш е баннат и няма как да отговори, ако след време си получи пак правата...

Коментар

Няма, 6/8 месеца бяха достатъчни за право на отговор, какъвто не последва.

Коментар

Занимавам се още, макар и вече повече като хоби. Но, Да
              Който оцелее ще закусва!

Коментар

Далече съм от мисълта да ходя в полицията и тн (достатъчно си скъсах нервите).
                Темата е по скоро за бъдещи клиенти на госин Коко.

п.п Разликата в цените на ляв и десен волан вектри като моята не е главната причина за обръщането на волана. Харесвам си колата и съм доволен от нея и имах планове които не включват да я ползвам аз.
                Мерси за типа с евтиното и скъпото

Коментар

Аз лично не вярвам на полиция . Уговорката е лична ,не знам дали имате някакъв договор черно на бяло,който да е юридически редовен ,нито знам дали въпросния човек има някакъв кетап,че може да извършва подобни ремонти,така,че кашата е пълна ,а виновния трябва да се накаже. Аз бих отишъл във въпросния хотел в Априлци за да се порадвам на красивата природа,вечерта ще се напия и ще заспя със запалена цигара, а ако нещо се запали и изгори ,застраховката ми ,която по закон влиза в цената на пакета предлаган от хотела ще погаси причинените от мен по невнимание щети. Утре въпросния ,,майстор,, да продължи пак да се прави на спец по обръщане на дирекций.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                    Аз лично не вярвам на полиция .
                    Май не си само ти колега
                    По нагоре имаше постове за "бели държави" и за това, че не е работа на полицията. В някои държави освен за договори на хартия има и други видове уговорки и работа на полицията е да разследва , да събира доказателства и т.н. На хартия май нашата родна полиция има тези функции и задължения, обаче тя си мисли, че не е нейна работа.

Коментар

Вярата е хубаво нещо, но не върши работа, когато става въпрос за материално-правни отношения .... Какво очаквате? Да отидат и да му се скарат ли? Защото, поне от прочетеното, аз не виждам какво друго биха могли да сторят, ако някой цъфне на вртата на участъка и каже "Абе, бяхме се разбрали с ей оня, дето има хотел там, да ми направи колата, ама той нищо не направи..."
                      Вероятно не вярвате и на адвокати, не вярвате и в съдебната система, обаче вярвате, че въпросният субект не бива да прави така.... Ами дайте обосновано (но не с вяра) предложение, как да стане така, че да не се случва повече.
                      Последно редактирано от kuzdov; 20-04-11, 00:03.
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Просто не му се обаждаш никога. Така и не възниква проблем.

Коментар

Съвсем логично. И бих добавил, "както и на всякакви подобни никому неизвестни самозвани майстори". А ако все пак решите да го направите, не търсете вината за последствията в друг, освен себе си.
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Просто да допълня за да има някакъв завършек така иначе така грозна история

Колата е продадена в състоянието в което я взех от Калоян. Продадена е за доста символична сума (поради нужда на финанси и липса на нерви за завършване на "проекта")
                            Почти е готова... почти защото момчето се бори да се оправи с мизериите на Калоянчо. Накратко за 2500лв за части е купил части за под 1000лв и всичко други е цигания, кърпене, заваряване и превръзване с тел и подобни...
                            Момчето което купи колата има телефона на Калоянчо и след кратък разговор той се е оплакъл, че не съм му платил за работата която е свършил...
                            Да е жив и здрав все пак и да се радва на детето си, и дано да не попада на хора като него самия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X