Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оплаквания от Коко11: Как се обръща волан/дирекция за година и 2 месеца

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Оплаквания от Коко11: Как се обръща волан/дирекция за година и 2 месеца

Не знам дали е за раздела темата, за смях ли е или за реване...
    Историята е доста интересна и поучителна
    Започна с желанието ми да обърна волана на една вектра ц, след доста ровене и звънене по телефона реших да се доверя за операцията на госин модератора Коко11.
    Та оставих колата, капаро, пари за части всичко точно. Обясни ми се, че процедурата отнема 2 седмици но зависи и колко ще се търсят частите, аз не бях притиснат от времето, исках просто да стане както трябва.
    Бях доста доволен от това, че скоро ще мога да покарам малко по нова кола от сегашната ми но уви. Доста месеци нямаше части (аз бях ОК, търпелив човек съм), след това ПАК нямаше части (всяко свързване с госин модератора ми костваше звънене по телефона със седмици). Бях спокоен защото можех да отида до мястото където оставих колата но (пак) УВИ... колата се намираше в китното българско градче Априлци. От там на сетне (доста месеци) сме говорили 2-3 пъти по телефона... какви ли не неща ми чуваха ушите (таблото било дошло но било преправяно и трябвало да се върне, рейката протекла, в Белгия съм...) интересно но не вярвах на подобни истории, но продължавах да съм търпелив (може човека да има сериозни проблеми). Та така година и 2 месеца, докато не си прибрах колата преди няколко дни (не работеща и недозглобена). Вече виждах светлина в тунела и как ще карам колата си там, но(след среща с компетентен човек) (ПАК !) уви... кочината е буквално ужасна... рязано, кърпено, мазано, недовършено и като бонус за моето търпение 3 детайла от колата са издрани + надран и счупен фар.
    Надявам се да не се случва на никой това, за това и пуснах темата

Поздрави

п.п. Ако се заключи ще помоля за основание
    п.п.2 Искрени благодарности на 2мата човека помогнали ми да си докарам колата обратно в София.
    Последно редактирано от amw; 05-04-11, 19:51.

От: Как се обръща волан/дирекция за година и 2 месеца

Предлагам вместо да се закрие, темата да се прекръсти на "Измамите на лицето Коко 11, или колко пари и на кого трябва да връща".
    Ако това стане има кой да разкаже и други истории, включително има и опити за убийство..
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Опити в множествено число??? А темата защо изобщо е в спам? Изглежда ми сериозна...

Коментар

Когато при натискане на спирачката ти излезне спирачната тръбичка от нипела.
        Когато ти се откъсне предно колело заедно с шенкала заради изваден шарнир при 70 км/ч и ти "влезе" в краката.
        Когато напускайки магистралата разбереш по трудния начин, че няма хидравлика на волана, защото няма мека връзка между хидравличната помпа и кормилната кутия.

Когато се случи нещо от гореизброните случеи и се оттървеш само с уплаха си щастливец.

Коментар

Това не беше ли колегата, който имаше хотелче в Априлци?

Коментар

Същия колега да.
            Предната тема с молба за контактите на коко беше в "автомобили 4х4" беше заключена и спама ми се стори най подходящ
            Това, че ще платя още доста пари за разглобяването на колата и сглобяването и на ново ме успокоява, че няма да има паднали колелета и разпадане на цялата кола след стотния метър

Коментар

Модератор , потребител няма значение , отивай и пусни една жалба в полицията !
              Лудак

Коментар

Съжалявам че чак сега се включвам, но до преди малко имаше някакви крути проблеми с достъпа до български сайтове, включая този.

Поддържам съвета за жалбата в полицията.

Успоредно - колегата модератор и съфорумец вече е бивш колега, бивш модератор и бивш съфорумец. Не съм запознат подробно със случая, но от малкото което разбрах - явно не се нуждае от право на отговор, предвид че му е било дадено такова преди.

Премествам темата тук, моля колегите да я преместят в по-"видим" раздел по най-бързия начин ако се сетят за такъв. Не смея да пробвам в момента, връзката е толкова отвратителна че не знам какъв ще е ефекта ако се заиграя сега.
                Последно редактирано от Goblin; 06-04-11, 05:32.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

От: Оплаквания от Коко11: Как се обръща волан/дирекция за година и 2 месеца

И защо още първия опарен не се престраши да напише подобна тема?Щеше да спести ядовете на останалите колеги,ще следя с интерес темата.
                  0885719173-Красимир

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнение
                    И защо още първия опарен не се престраши да напише подобна тема?Щеше да спести ядовете на останалите колеги,ще следя с интерес темата.
                    Имаше , още преди години един колега дето се опари от него и имаше такава тема ( с Фероза мисля че беше ).
                    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение

Поддържам съвета за жалбата в полицията.
                      Има известна разлика между ню-йоркската полиция и българската милиция.И тази разлика обезмисля вашия съвет.

Коментар

Има, и то немалка, обаче в случая и в марсианската полиция да се жалиш е все тая, защото въпросът е от компетенцията на съда. Т.е., първо консултация с адвокат и после - жалба в съда. Защото има много условности и ако се подходи неправилно изначало, ефектът ще нулев.
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Май и тази тема е за същият човек
                          http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102702

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
                            Май и тази тема е за същият човек
                            http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102702
                            Да, ама вниманието тогава беше нулево, та последва и тая тема.

Коментар

Чак пък нулево, оплюха го човека, че не разбира от тампони /пък той се жалваше, че не му вдига телефона Кокото/ в 3 страници и я заключиха. Друг е въпросът, че за едни очевидното е различно от това за други. И аз бих писал тук ако някой от форума ме измами или поне си мисля, че ме мами, да му дам възможност да обясни ако не вдига и не го намирам, да се изясни ситуацията. Обаче може и да се случи така, че без вина виновен да се окажеш.
                              Аз еднаж си оставих кола в "сервиз" без мен и вися 3 месеца за работа, която се свърши за 3 дни. Но до сега не съм попадал на сервиз, който да е читав и да няма измами или проблеми по колата, и да ги дебнеш през цялото време не помага, та затуй като не мога да си оправя нещо сам или не го оправям или се намира някой съфорумец да помогне .
                              Последно редактирано от Насов; 08-04-11, 19:39. Причина: допълнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X