Обява

Свий
Няма добавени обяви.

защо е добре да имате 'жип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: защо е добре да имате 'жип

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
    Кофтито е,че от както заваля,по ежедневния ми маршрут,всеки ден има поне една катастрофа и като видя,че не са местили колите и КАТ-аджия регулира движението,лошо ми става.Кво ли ще е,като падне сняг.
    Точно същото си го мислех вчера, като ги видях преди Красно село - на две места по три коли и на още едно - две, през 100 метра.
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
      Дано са живи и здрави..хората......всеки е правил лудории ...всяко нещо с времето си....дано си вземат поука....!
      колега аз имам такава случка, като юноша бледен и мисля че си взех поука.
      бях отпуск от казармата, с приятели се почерпихме юнашки, абе бях се намукал яко, а аз като пиина и карам по осовата лента, изчезне ли тая линия смятай че съм се ударил и се заприбирах към нас, карам си леко бавно по линията и на караулката на горубляне ме спират полицайтел.
      полицая отвори врататаи аз изпаднах, оказа се че полицая ме познава.Замъкнал ме в караулката, паркирал колата и ме чакал до сутрента да се събуда, дръпна ми едно конско, наколко шамара и ме пусна да си ходя.
      чесно казано колеки след случилото се, не си позволявам да пия и да карам, не си позволявам и да карам неразумно.
      така че, може би понякога човек се поучава от някои неща

Коментар

А аз качих 5 тонен камион на 3 метра зид.....Не пия,не пуша,кафе не харесвам просто бях на 7 години .....и камиона беше откраднат.Грубо казано откраднат понеже се беше приместил 5 метра напред......нататък няма да пиша ....че се срамувам но и аз си взех поука.......Наколко години по късно ме записаха в автотранспортно училище а приятелчето с което бяхме и бе по малък с една година сега кара чисто ново ивеко в търговия с черно желязо...карма...!
        Последно редактирано от Roninn; 12-10-10, 22:45.
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          Мда... За съжаление тия, дето правят подобни "лудории" не си взимат поука, докато не стане безнадеждно късно. Пресен пример от преди 2 дни: колега с Рено Клио Уилямс, "мно'оо бега", многократно предупреждаван, че кара безумно (не просто неразумно), с няколко леки ПТП-та "стаж", се нацепил в лека кола при бас, че може да развие нам си ква скорост за стотина метра. Съответно "пропуснал" знака "Стоп" и .... 2 жени в болница, едната май бере душа... Сега е като посран и гледа тъпо (иначе преди беше много отворен), ама какво от това? Затова мерки се вземат навреме!

Още по-тъпо ще гледа, когато /''случайно''/сгази собственото си дете, или детето на най-добрия си приятел.
          А иначе сега се сещам за една видна българска /вече бивша/ манекенка, която преди малко повече от 10 години, пияна като прасе, утрепа с джипа си 2-ма души на бул. ''Христо Ботев'' в София, а МВР потулиха случая. Иначе тя самата имаше няколко счупени ребърца и вътрешни разкъсвания, а официалната версия беше, че е била пребита от някой си, и поради това я оперираха горката мамина тя.
          Спомням си го, като бял ден, щото редакцията, в която работех тогава, се намираше на 200-300 метра от мястото на катастрофата и естествено ние реагирахме първи от гилдията. Има и снимки, ама те не видяха бял ден, останаха само за лично ползване. Гадно.
          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
            Още по-тъпо ще гледа, когато /''случайно''/сгази собственото си дете, или детето на най-добрия си приятел.
            А иначе сега се сещам за една видна българска /вече бивша/ манекенка, която преди малко повече от 10 години, пияна като прасе, утрепа с джипа си 2-ма души на бул. ''Христо Ботев'' в София, а МВР потулиха случая. Иначе тя самата имаше няколко счупени ребърца и вътрешни разкъсвания, а официалната версия беше, че е била пребита от някой си, и поради това я оперираха горката мамина тя.
            Спомням си го, като бял ден, щото редакцията, в която работех тогава, се намираше на 200-300 метра от мястото на катастрофата и естествено ние реагирахме първи от гилдията. Има и снимки, ама те не видяха бял ден, останаха само за лично ползване. Гадно.
            Продължението после не беше ли че отишла да си взима важни документи от офиса в 3ч. посред ноща и била понатупана..........
            Диско 300TDI
            Scott Purgatory
            0889 84 6161

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
              Аз се чудя кога ли ще напредне толкова холографската техника, че да мога да изпрожектирам насрещно движещ се ЗИЛ на всеки, който се опита да изпреварва където и както не трябва...
              Само че едно не мога да си обясня - защо толкова бързат тия хора? Или са просто безнадеждно тъпи?
              Колега аз получих една идея от мой приятел , който е карал кола само на компютъра си Та идеята беше :
              ".... абе ти що не светкаш на тез дето за се засвяткали насреща , така ще понамалят , все едно има куки. Пък може и да спасиш некой друг живот, ко ти пука че те сърби гъза ,заради някоя и друга псувня ..."

От тогава го практикувам и съвестта ми е чиста , мигам им ( уличния сигнал за катаджии ) и си спя спокоен . Не знам дали ме псуват , ама не ме и интерсува
              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от RUDECANCEL Преглед на мнение
                Колега аз получих една идея от мой приятел , който е карал кола само на компютъра си Та идеята беше :
                ".... абе ти що не светкаш на тез дето за се засвяткали насреща , така ще понамалят , все едно има куки. Пък може и да спасиш некой друг живот, ко ти пука че те сърби гъза ,заради някоя и друга псувня ..."

От тогава го практикувам и съвестта ми е чиста , мигам им ( уличния сигнал за катаджии ) и си спя спокоен . Не знам дали ме псуват , ама не ме и интерсува
                Светкането на насрещните върши работа, да. Аз имах предвид съпосочно движещите се хаймани дето изпреварват където и когато не трябва
                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                  Светкането на насрещните върши работа, да. Аз имах предвид съпосочно движещите се хаймани дето изпреварват където и когато не трябва
                  Даааа .... в казармата карах 2ц1 ( тъй наречените 'самоходни галубици" ) и понякога ме хваща яд че не си купи една като ги рзпродаваха разоръжени , дали щеше някой да посмее да изпревари срещу мен а
                  Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                  За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Джипа си е чиста работа днес ти кеф на разходна в гора няма проблем докато с колата няма на къде повече от края на асфалт.

Коментар

То и аз съм правил глупости, като например събаряне на ограда. Но да правиш опити да избягаш, това вече е тъпо и не го одобрявам. Абе въобще трябва си да се внимава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X